Oversæt Wix hjemmeside

Sådan integreres ConveyThis med:

1200px Wix.com hjemmeside logo.svg

Det er hurtigt og nemt at integrere ConveyThis på dit websted, og Wix er ingen undtagelse. På blot et par minutter lærer du, hvordan du installerer ConveyThis til Wix og begynder at give den den flersprogede funktionalitet, du har brug for.

Trin 1

Opret og bekræft en konto på Wix.com.

Trin #2

Find vores plugin i Wix's liste over tilgængelige apps.

Trin #3

Du vil blive dirigeret til indstillingssiden på din conveythis.com-konto.

Næste gang skal du gå til din apps liste og klikke på «Administrer» på ConveyThis App.

Trin #4

Vælg dit websteds kildesprog (original) og det eller de målsprog, du vil oversætte det til. Klik på "Gem konfiguration", når du er færdig.

Trin #5

Efter integration glem ikke at offentliggøre din side! Genindlæs din side, og ConveyThis'-oversætteren vises i dit nederste hjørne. Tillykke! Du har med succes integreret ConveyThis i dit Wix-websted.

*Hvis du ønsker at tilpasse knappen eller stifte bekendtskab med yderligere indstillinger, skal du gå tilbage til hovedkonfigurationssiden (med sprogindstillinger) og klikke på «Vis flere muligheder».

Tidligere Oversæt WebFlow-webstedet
Næste Oversæt WordPress hjemmeside