Sådan ændres en mediefil (billeder, PDF'er) i min oversatte version

Oversættelse af et medie.

Hvis du har brug for at fremvise en anden type medie (f.eks. et billede med tekst) i den oversatte version af din hjemmeside, kan ConveyThis hjælpe. Du skal blot tilføje URL'en på det oversatte medie i dine oversættelser. Når det kommer til at oversætte mediefiler såsom PDF'er, er processen den samme.

1. Gå til indstillingsmenuen og klik på Shom flere muligheder.

indstillinger

2. Indstil i Generelle indstillinger, hvilke medier du skal oversætte (Medie, Video, PDF).

3. Gå til din hjemmeside med medier og skift sprog.

Skærmbillede 2 7

4. Gå til ConveyThis teksteditor og søg oversættelse til dit medie. Nu kan du ændre url til mediefil, hvad du har brug for.

Skærmbillede 3 4

5. Opdater din og kontroller for filændringer.

Skærmbillede 4 2
Tidligere Sådan tilføjes/fjernes administratorer, administratorer og oversættere
Næste Hvordan fjerner man helt sikkert en oversættelse?