Sådan tilføjes/fjernes administratorer, administratorer og oversættere

Hvis du er på et PRO-abonnement eller højere, har du mulighed for at tilføje flere brugere til din konto.

ConveyThis genkender fire typer brugere:

1. Ejere (det er dig)
  2. Administratorer – det er nogen, der kan gøre alt undtagen at fjerne ejeren.
  3. Ledere – kan tilføje/fjerne oversættere og få adgang til oversættelserne.
  4. Oversættere – kan kun få adgang til oversættelserne.

Hvordan tilføjer/fjerner man dem?

billede

• Klik på "Team"

billede 1

• Indtast e-mailadressen under admin, manager eller oversættere.

billede 2

Hvis personen har en ConveyThis-konto, kan vedkommende få adgang til din konto nu og udføre alle de nødvendige opgaver! Hvis de ikke er tilmeldt, skal de først registreres! https://app.conveythis.com/account/register/

Tidligere Hvordan tilføjer jeg medlemmer til mit projekt?
Næste Sådan ændres en mediefil (billeder, PDF'er) i min oversatte version