Hvordan tilføjes CNAME-poster i DNS-manager?

Det første trin i tilføjelsen af en DNS-post er at finde ud af, hvem der er din DNS-udbyder for dit domænenavn. Normalt er det din domæneregistrator eller dit hostingfirma. Du kan bruge DNS Dig Tool til nemt at finde ud af din DNS-udbyder.

cname poster

Som du kan se fra skærmbilledet ovenfor for vores domænenavn, bruger vi Name.com. For dit tilfælde kan det være domaincontrol.com (GoDaddy), systemdns.com eller googledomains.com, hvis du har købt dit domæne med Shopify, eller et navn relateret til dit hostingfirma, som vil antyde, hvem der er din DNS-udbyder.

Nedenfor finder du trinene til at tilføje CNAME-poster i Cloudflare, GoDaddy, Shopify og hostings med cPanel.

Tilføjelse af en CNAME-post i Cloudflare

1. Log ind på din konto på cloudflare.com konto.
  2. Vælg dit domæne i rullemenuen øverst til venstre.
  3. Vælg fanen DNS-indstillinger øverst.
  4. Føj CNAME-posten til punktsprogskoden for at ConveyThis servernavn, der er nævnt i indstillingsinstruktionen.
  5. Sørg for, at skyikonet er slukket for at omgå Cloudflare.
  6. Klik på Gem.
Cloudflare

Tilføjelse af en CNAME-post i GoDaddy

1. Log på din konto på godaddy.com ved at klikke på fanen Min konto.
  2. Under sektionen Alle domæner skal du finde dit domæne, du vil konfigurere, og klikke på linket til domænenavnet for at åbne siden med domæneindstillinger.
  3. Åbn linket Administrer DNS nederst på siden med domæneindstillinger.
  4. Klik på knappen Tilføj under listen Records i DNS Manager.
  5. Indstil Type til CNAME.
  6. Indstil vært til den sprogkode, du vil tilføje.
  7. Føj CNAME-posten til punktsprogskoden for at ConveyThis servernavn, der er nævnt i indstillingsinstruktionen.
  8. Klik på Gem.
godaddy navn

Tilføjelse af en CNAME-post i værtens kontrolpanel (cPanel)

1. Log ind på dit hostingpanel
  2. Åbn DNS Simple Zone Editor
  3. Under afsnittet "Add a CNAME Record" skal du angive Navn til den sprogkode, du vil tilføje, og CNAME for at ConveyThis servernavn, der er nævnt i indstillingsinstruktionen.
  4. Klik på Tilføj CNAME Record-knap.
cpanel cname

Tilføje en CNAME-post i Shopify

Hvis du har købt dit domænenavn fra Shopify direkte, skal du følge nedenstående trin:

1. Gå til Online Store → Domains fra din Shopify administrator.
  2. Klik på Administrer i sektionen Domæneliste.
  3. Klik på DNS-indstillinger øverst på skærmen.
  4. Klik på Tilføj tilpasset post, og vælg CNAME-posttypen.
  5. Angiv Navn til den sprogkode, du vil tilføje, og Peger på ConveyThis servernavn, der er nævnt i indstillingsinstruktionen.
  6. Klik på Bekræft.
shopify cname

Tilføj en CNAME-post (værtsspecifikke trin)

Du kan finde flere oplysninger om tilføjelse af CNAME-poster til værtsspecifikke sager på https://support.google.com/a/topic/1615038

Bekræftelse af, at CNAME-posten er tilføjet

Hvis du vil kontrollere, at CNAME-posten er tilføjet, kan du bruge DNS Dig Tool.

formidle dette navn

Hvis alt er gjort korrekt, vil du se ConveyThis servernavn i afsnittet Svar.

Bemærk: Hvis du har problemer med at finde din DNS-manager eller tilføje CNAME-poster i din DNS-manager, er du velkommen til at kontakte os på [email protected]

Tidligere Hvordan kan jeg oversætte RSS- og XML-produktfeed? Hurtigt og nemt
Næste Hvordan tilføjer jeg medlemmer til mit projekt?