Hvordan kan jeg automatisk omdirigere mine besøgende til deres eget sprog?

Omdiriger besøgende

Når du aktiverer funktionen 'auto-omdirigering' i ConveyThis, vil den automatisk dirigere besøgende til deres foretrukne sprog baseret på sproget i deres browser i stedet for deres IP-adresse.

1) For at aktivere denne funktion skal du gå til Indstillinger og klikke på Vis flere muligheder.

indstillinger

2) Indstil "Ja" i generelle indstillinger for at aktivere omdirigeringsfunktionen.

Skærmbillede 2 3

3) Gem ændringer.

Skærmbillede 3 2
Tidligere Ekskluder sider og div'er fra oversættelse med ConveyThis
Næste Hvordan kan jeg oversætte RSS- og XML-produktfeed? Hurtigt og nemt