Omdirigere besøgende til oversatte sider automatisk baseret på brugerbrowserens indstillinger

Du kan nemt indlæse den oversatte version af dit websted baseret på brugerens browsersprog. Hvis du målretter mod spansktalende, hvorfor så vise dem engelsk version? ConveyThis har en smart funktion til at vælge den rigtige sprogversion, der skal vises til dine målbrugere.

For at aktivere det skal du følge denne enkle vejledning:

1. Gå til "Indstillinger", og klik på "Vis flere indstillinger"
  2. Markér som "Ja" under: "Omdiriger besøgende til oversatte sider automatisk baseret på brugerbrowserens indstillinger".

automatisk omdirigering

3. Gem "Indstillinger"

4. Vil du teste det? Brug "Privat tilstand" i webbrowseren.

Tidligere Er der nogen oversættelseshistorie?
Næste Forfin dit websteds oversættelse med ConveyThis ordlistefunktion