Hoe kin ik RSS- en XML-produktfeed oersette? Fluch en maklik

Gjin soargen, hoewol de stappen hjirûnder miskien yngewikkeld lykje, binne se eins makliker dan jo miskien tinke - jo moatte gewoan wat eleminten kopiearje en plakke.

1. Yntroduksje: Hoe kin ik in produktfeed oersette?
  2. Stap-foar-stap hantlieding foar it ynstellen fan oersetting
    • Inisjele XML URL en it doel dêrfan
    • Tafoeging fan de ConveyThis komponint yn 'e URL
    • Opnimming fan de API Key
    • Taheakjen fan de taal shortcodes
    • Finale URL en syn gefolgen
  3. Hânlieding bewurkjen fan besibbe oersettingen
  4. Oanfoljende ynformaasje foar in naadloos oersetproses
  5. Finale gedachten: Belang fan bestânstypeferklearring en kodearring

Earst en foaral hawwe jo de XML-URL fan jo feed nedich, bygelyks:

https://app.conveythis.com/feed/shopify_feed–your-website-product-feed.xmlOm ConveyThis te keppeljen oan jo feed en it oer te setten fan it Ingelsk nei it Deensk (bygelyks), moatte jo de stappen hjirûnder folgje:

• Tusken "HTTPS://" en "/feeds", foegje "app.conveythis.com/" + "Jo API-kaai sûnder pub_" + "de taal_fan koade" + "de taal_oan koade" ta

Hjir is in stap foar stap foarbyld:

Orizjinele feed:https://app.conveythis.com/feed/shopify_feed–your-website-product-feed.xml

in. Litte wy earst "app.conveythis.com" tafoegje lykas hjirboppe neamd, de nije URL sil wêze:

https://app.conveythis.com/feed/YOUR_API_KEY/SOURCE_LANGUAGE/TARGET_LANGUAGE/YOUR_DOMAIN/FULL_PATH/name_file.xml

b. Dan kinne jo jo API-kaai tafoegje sûnder "_pub". De nije URL sil bygelyks wêze: https://app.conveythis.com/feed/YOUR_API_KEY/SOURCE_LANGUAGE/TARGET_LANGUAGE/YOUR_DOMAIN/FULL_PATH/name_file.xml

⚠️

Tink derom foar dizze stap dat jo jo API-kaai moatte brûke. It sil net wurkje mei de API-kaai oanwêzich yn dit artikel.

Ek, as jo WordPress brûke, moatte jo kontakt mei ús opnimme op [email protected] , sadat wy jo de juste API-kaai kinne leverje (it is oars as dy yn 'e ConveyThis plugin-ynstellingen)

c. Dan kinne jo jo orizjinele taal en oersette taalkoartkoades tafoegje:

https://app.conveythis.com/feed/YOUR_API_KEY/SOURCE_LANGUAGE/TARGET_LANGUAGE/YOUR_DOMAIN/FULL_PATH/name_file.xml

Jo kinne gebrûk meitsje fan de shortcodes oanwêzich op dizze side ôfhinklik fan de talen dy't jo beheare

Uteinlik moatte jo in URL hawwe lykas dit: https://app.conveythis.com/feed/YOUR_API_KEY/SOURCE_LANGUAGE/TARGET_LANGUAGE/YOUR_DOMAIN/FULL_PATH/name_file.xml

No, as jo dizze URL besykje, sil ConveyThis de ynhâld fan 'e feed automatysk oersette en de oersettingen tafoegje oan jo oersettingslist.

Hoe kin ik de relatearre oersettingen mei de hân bewurkje?

Lykas hjirboppe neamd wurdt, sil it besykjen fan de URL fan 'e oersette feed automatysk de assosjearre oersettingen generearje en se tafoegje oan jo oersettingslist, sadat jo se as nedich kinne bewurkje.

Om dy oersettingen te finen, kinne jo de ferskate filters brûke (lykas it URL-filter) neamd yn dit artikel: Sykje Filters - Hoe kinne jo maklik in oersetting fine?

Tink derom dat as jo it orizjinele bestân wizigje, jo gewoan de oersette URL moatte besykje om de oersettingen te aktualisearjen.

Oanfoljende ynformaasje

ConveyThis fertaalt standert guon spesifike XML-kaaien. As jo wat net-oersette eleminten fernimme, kin it wat oanpassings nedich wêze. Nim dan gerêst kontakt mei ús op [email protected]

As it bestân wat tiid duorret om te iepenjen, kin it wêze troch it gewicht fan 'e orizjinele. Yn dit gefal kinne jo besykje it te ferdielen yn ferskate bestannen en folgje it proses hjirboppe.

As lêste, soargje derfoar dat de earste rigel fan jo orizjinele bestân de typedeklaraasje en de kodearring befettet, bygelyks:

Foarige Hoe kin ik myn besikers automatysk omliede nei har eigen taal?
Folgjende Hoe kinne jo CNAME-records tafoegje yn DNS-behearder?