Hoe kin ik myn besikers automatysk omliede nei har eigen taal?

Redirect besikers

As jo de funksje 'auto-omlieding' fan ConveyThis ynskeakelje, sil it besikers automatysk nei har foarkarstaal rjochtsje op basis fan 'e taal fan har browser, ynstee fan har IP-adres.

1) Om dizze funksje te aktivearjen, gean nei Ynstellings en klikje op Mear opsjes sjen litte.

ynstellings

2) Yn Algemiene ynstellings set "Ja" yn om trochferwizingsfunksje te aktivearjen.

Skermprint 2 3

3) Bewarje feroarings.

Skermprint 3 2
Foarige Slút siden en Divs út fan oersetting mei ConveyThis
Folgjende Hoe kin ik RSS- en XML-produktfeed oersette? Fluch en maklik