Hoe kinne jo CNAME-records tafoegje yn DNS-behearder?

De earste stap by it tafoegjen fan in DNS-record is út te finen wa't jo DNS-provider is foar jo domeinnamme. Normaal is it jo domeinregistrator as jo hostingbedriuw. Jo kinne DNS Dig Tool brûke om jo DNS-provider maklik te finen.

cname records

As jo sjogge fan 'e skermôfbylding hjirboppe foar ús domeinnamme brûke wy Name.com . Foar jo gefal kin it domaincontrol.com ( GoDaddy ), systemdns.com of googledomains.com wêze as jo jo domein kocht hawwe mei Shopify , of in namme dy't relatearre is oan jo hostingbedriuw dy't sil hingje wa't jo DNS-provider is.

Hjirûnder fine jo de stappen fan it tafoegjen fan CNAME-records yn Cloudflare, GoDaddy, Shopify en hostings mei cPanel.

In CNAME-record tafoegje yn Cloudflare

1. Oanmelde by jo akkount by cloudflare.com account.
  2. Selektearje jo domein út it útklapmenu linksboppe.
  3. Selektearje it ljepblêd DNS-ynstellingen boppe.
  4. Foegje it CNAME-record ta om taalkoade te wizen op ConveyThis servernamme neamd yn jo ynstellingsinstruksje.
  5. Soargje derfoar dat it Cloud-ikoan is útskeakele om Cloudflare te omgean.
  6. Klik op Bewarje.
Cloudflare

It tafoegjen fan in CNAME-record yn GoDaddy

1. Meld jo oan by jo akkount by godaddy.com troch te klikken op it ljepblêd Myn akkount.
  2. Under de seksje Alle domeinen, fine jo domein dat jo wolle konfigurearje en klikje op de domeinnamme keppeling om de domeinynstellingsside te iepenjen.
  3. Iepenje de DNS-keppeling beheare oan 'e ûnderkant fan' e domeinynstellingsside.
  4. Klikje op de knop tafoegje ûnder de recordslist yn DNS Manager.
  5. Set Type op CNAME.
  6. Stel Host yn op de taalkoade dy't jo tafoegje wolle.
  7. Foegje it CNAME-record ta om taalkoade te wizen op ConveyThis servernamme neamd yn jo ynstellingsinstruksje.
  8. Klik op Bewarje.
godaddy cname

In CNAME-record tafoegje yn hostingkontrôlepaniel (cPanel)

1. Oanmelde by jo hostingpaniel
  2. Iepenje de DNS Simple Zone Editor
  3. Under "Foegje in CNAME-record ta" seksje set Namme yn op de taalkoade dy't jo taheakje wolle en CNAME om dizze servernamme oer te bringen neamd yn jo ynstellingsinstruksje.
  4. Klik op Add CNAME Record knop.
cpanel cname

In CNAME-record tafoegje yn Shopify

As jo jo domeinnamme direkt kocht hawwe fan Shopify, moatte jo de stappen hjirûnder folgje:

1. Gean fan jo Shopify-admin nei Online Store → Domeinen.
  2. Klikje op Behear yn 'e domeinlist seksje.
  3. Klikje op DNS-ynstellingen boppe op it skerm.
  4. Klikje oanpaste record tafoegje en selektearje it CNAME-recordtype.
  5. Stel Namme yn op de taalkoade dy't jo taheakje wolle en wiist op om oer te bringen Dizze servernamme neamd yn jo ynstellingsinstruksje.
  6. Klik Befêstigje.
shopify cname

Foegje in CNAME-record ta (hostspesifike stappen)

Jo kinne mear ynfo fine oer it tafoegjen fan CNAME-records foar hostspesifike gefallen op https://support.google.com/a/topic/1615038

Ferifiearje dat it CNAME-record tafoege is

Om te kontrolearjen dat it CNAME-record mei súkses tafoege is kinne jo DNS Dig Tool brûke.

bring dizze namme oer

As alles goed dien is, sille jo de ConveyThis servernamme sjen yn 'e Antwurd seksje.

Noat: As jo problemen hawwe mei it finen fan jo DNS-behearder of it tafoegjen fan CNAME-records yn jo DNS-behearder, nim dan gerêst kontakt mei ús op op [email protected]

Foarige Hoe kin ik RSS- en XML-produktfeed oersette? Fluch en maklik
Folgjende Hoe kinne jo leden tafoegje oan myn projekt?