Hoe kan ek my besoekers outomaties na hul eie taal herlei?

Herlei besoekers

Wanneer jy die 'outo-herleiding'-kenmerk van ConveyThis aktiveer, sal dit besoekers outomaties na hul voorkeurtaal lei op grond van die taal van hul blaaier, in plaas van hul IP-adres.

1) Om hierdie kenmerk te aktiveer, gaan na Instellings en klik op Wys meer opsies.

instellings

2) Stel in Algemene instellings "Ja" om aanstuurfunksie te aktiveer.

Skermskoot 2 3

3) Stoor veranderinge.

Skermskoot 3 2
Vorige Sluit bladsye en afdelings uit van vertaling met ConveyThis
Volgende Hoe kan ek RSS- en XML-produkvoer vertaal? Vinnig en Maklik