Shopify-yntegraasje

Ynstruksje

Hoe kinne jo ConveyThis ynstallearje op Shopify?

Stap #1 - Gean nei Apps

Gean nei jo Shopify-kontrôlepaniel en klikje op "Apps" yn it linkerkantmenu.

Klikje dan op "Besykje Shopify App Store".

shopify stap 1

Stap #2 - Fyn ConveyThis

Fyn ConveyThis app en ynstallearje it

shopify stap 2

Stap #3 - Gean nei Ynstellings

Nei it ynstallearjen fan ConveyThis- app wurde jo rjochte op it brûkersdashboard yn jo conveythis.com-akkount.

Iepenje "Domains" side, en druk op "Ynstellings" knop

ynstellings nij

Stap #4 - Kopiearje API-kaai

No binne jo op 'e haadkonfiguraasjeside. Meitsje ienfâldige initial ynstellings.

Selektearje jo boarnetaal, doeltaal en klikje op "Konfiguraasje bewarje".

wichtichste konfiguraasje nij

Stap #5 - Bewarje en ferfarskje

Dat is it. Besykje asjebleaft jo webside, ferfarskje de side en de taalknop ferskynt dêr.

Lokwinske, no kinne jo begjinne mei it oersetten fan jo webside.

*As jo de knop oanpasse wolle of fertroud wurde mei in ekstra ynstellings, gean dan werom nei de haadkonfiguraasjeside (mei taalynstellingen) en klikje op "Mear opsjes sjen litte".
*Om de kassaside oer te setten, gean hjir asjebleaft troch.

Ynstruksje

Hoe kinne jo Shopify Checkout-pagina oersette?

Stap #1

As earste moatte jo nei jo Online Store gean > Tema's > Talen bewurkje.

Shopify oersette

Stap #2

Kies dan de taal dy't jo oersette wolle:

feroarje lang btn

Stap #3

Folgje de stappen hjirûnder foar al jo doeltalen:

As jo jo doeltaal yn 'e list sjogge, dan is gjin aksje nedich.

Druk oars op Oare talen ... en selektearje jo doeltaal.

selektearje lang

Stap #4

Gean nei Checkout & systeem ljepper en privide jo oanpaste transtaasje foar selekteare taal.

oersettings leverje

Stap #5

Kies úteinlik jo oarspronklike taal werom.

feroarje lang btn

Stap #6 - Bewarje en ferfarskje

Dat is it. Besykje asjebleaft jo webside, ferfarskje de side en de shopify kassapagina sil ek oerset wurde.

Jo Shopify-winkel moat no folslein oerset wurde.

Ynstruksje

Hoe kinne jo skriptkoade tafoegje?

Foarige Salesforce Translation Plugin
Folgjende Shopify Translate Checkout Side