Localhost Yntegraasje

Ynstruksje

Hoe kinne jo ConveyThis ynstallearje op localhost?

Foar ûntwikkelders is it brûken fan localhost in kritysk aspekt fan har workflow, foaral as jo wurkje oan webapplikaasjes of programma's dy't op in ynternetferbining fertrouwe. As ûnderdiel fan it ûntwikkelingsproses fiere ûntwikkelders tests út om de funksjonaliteit fan har applikaasjes op localhost te ferifiearjen. Troch in loopback-ferbining te meitsjen mei de localhost, kinne se de applikaasje testen op 'e kompjûter en it bestjoeringssysteem dat se op it stuit brûke.

Jo kinne ús ConveyThis plugin ek brûke op localhost . Yn 'e plugin-ynstellings ynstee fan URL of IP kinne jo "localhost" brûke foar it testen fan plugin. Folgje de stappen hjirûnder!

Stap #1 - Meitsje in host en in akkount

Hoewol wy gjin nij domein kinne tafoegje as "localhost" , sil in firtuele host jo helpe. Meitsje earst in firtuele host en ynstallearje ConveyThis.

Om dat te dwaan, moatte jo earst in akkount meitsje op www.conveythis.com as jo dat net al hawwe.

Joomla 1

Stap #2 - Tagong ta domein yn ConveyThis

Iepenje ynstellings yn jo akkount op conveythis.com en fyn "localhost" yn domeinen.

Klikje op "Ynstellings" om jo ynstellings te konfigurearjen.

domein

Stap #3 - Ynstellings

Rôlje nei ûnderen en folgje de ynstruksjes om ConveyThis koade ta te foegjen yn jo localhost- webside.

Unthâld om jo eigen websidesiden ta te foegjen oan firtuele hostbestân.

ynstellingsinlocalhost

Stap #4 - Kontrolearje jo webside

Om te kontrolearjen as Conveythis is ymplementearre yn jo lokale host, tagong ta de ark foar webûntwikkelders troch it applikaasjemenu yn jo browser te iepenjen of troch de fluchtoets Ctrl + Shift + I te brûken.

Mei help fan Inspector- ark soene jo de Conveythis-koade moatte kinne besjen.

OnLocalhost

Stap #5 - Ferfarskje de side

Dat is it. Besykje asjebleaft jo webside, ferfarskje de side en de taalknop ferskynt dêr.

No kinne jo begjinne mei it oersetten fan jo webside.

Skermprint 7 2

Stap #6 - Konfiguraasje bewarje

Ek leveret ConveyThis toanen fan platfoarm en frames dy't koe wurde brûkt troch ûntwikkelders.

Jo kinne krije wat jo nedich hawwe mei ien klik!

oplossing
Foarige Lander Translation Plugin
Folgjende Magento Translation Plugin