Joomla Yntegraasje

Hoe kinne jo ConveyThis ynstallearje op:

Joomla Plugin oersettingen

It yntegrearjen fan ConveyThis yn jo side is fluch en maklik, en Joomla is gjin útsûndering. Yn mar in pear minuten sille jo leare hoe't jo ConveyThis kinne ynstallearje op Joomla en begjinne mei it jaan fan de meartalige funksjonaliteit dy't jo nedich binne.

Stap #1

Gean nei jo Joomla-kontrôlepaniel en klikje op "Systeem" - "Extensions"

Stap #2

Typ ConveyThis yn it sykfjild en de tafoeging sil ferskine. Klikje derop om troch te gean nei de ynstallaasjeside.

Klikje hjir op de knop "Ynstallearje" en klikje dan opnij op "Ynstallearje" op 'e befêstigingsside.

Stap #3

Sadree't de ynstallaasje foltôge is, gean nei de kategory "Komponenten" en ConveyThis ferskynt dêr. Klik derop.

Stap #4

Op dizze side moatte jo jo ynstellings konfigurearje.

Om dat te dwaan, moatte jo earst in akkount meitsje op www.conveythis.com as jo dat net al hawwe.

Stap #5

Sadree't jo jo registraasje befêstige hawwe, wurde jo nei jo dashboard rjochte.

Kopiearje jo unike API-kaai en gean werom nei de konfiguraasjeside fan 'e tafoeging.

Stap #6

Plak jo API-kaai yn it passende fjild.

Selektearje boarne- en doeltalen.

Klik op "Konfiguraasje bewarje".

Stap #7

Dat is it. Besykje asjebleaft jo webside, ferfarskje de side en de taalknop ferskynt dêr.

Lokwinske, no kinne jo begjinne mei it oersetten fan jo webside.

*As jo de knop oanpasse wolle of fertroud wurde mei in ekstra ynstellings, gean dan werom nei de haadkonfiguraasjeside (mei taalynstellingen) en klikje op "Mear opsjes sjen litte".

Problemen oplosse

As jo 404-flater krije as jo op de taalknop drukke, dan moatte jo «URL Rewriting» ynskeakelje op jo globale konfiguraasjes.

Foarige Jimdo Translation Plugin
Folgjende Lander Translation Plugin