Integrazione WooCommerce

Istruzzioni

Cumu installà ConveyThis nantu à WooCommerce?

Passu #1

Andate à u vostru pannellu di cuntrollu di WordPress è cliccate "Plugins" è dopu "Add New" .

traduzzione di wordpress

Passu #2

Type ConveyThis in u campu di ricerca è u plugin appariscerà.

Cliccate "Installa avà" è dopu "Attivà" .

installà plugin

Passu #3

Quandu u plugin di pagina attiva, verificate menu Plugins è paràmetri per u plugin ConveyThis.

paràmetri di plugin

Passu #4

In questa pagina avete bisognu di cunfigurà i vostri paràmetri.

Per fà quessa, prima di tuttu, avete bisognu di creà un contu à www.conveythis.com se ùn avete micca digià.

paràmetri

Passu #5

Una volta cunfirmatu a vostra iscrizzione, andate à u vostru Dashboard .

Copia a vostra chjave API unica è torna à a pagina di cunfigurazione di u plugin.

apikey

Passu #6

Incolla a vostra chjave API in u campu adattatu.

Selezziunate e lingue di ughjettu è di destinazione.

Cliccate "Salvà a cunfigurazione" .

wp passu 6

Passu #7

Eccu. Per piacè visitate u vostru situ web, rinfriscà a pagina è u buttone di lingua si mostra quì.

Felicitazioni, avà pudete inizià a traduzzione di u vostru situ web WooCommerce.

* Se vulete persunalizà u buttone o familiarizà cun un paràmetru supplementu, torna à a pagina di cunfigurazione principale (cù paràmetri di lingua) è cliccate " Mostra più opzioni ".

Previous Integrazione Weebly
Dopu Integrazione Zendesk