Integrazione Weebly

Plugin per l'app Weebly

L'integrazione di ConveyThis in u vostru situ hè rapida è faciule, è Weebly ùn hè micca eccezzioni. In solu uni pochi di minuti, amparate cumu installà ConveyThis à Weebly è principià à dà e funziunalità multilingue chì avete bisognu.

Passu #1

Aprite u vostru situ Weebly in u modu Edit.

Andà à "App" è mette "ConveyThis" in a barra di ricerca. Installa l'app.

Passu #2

Quandu a stallazione hè finita, verificate u duminiu per a nova installazione è cliccate "Salvà".

Passu #3

Serete diretta à a pagina di paràmetri in u vostru contu conveythis.com.

A prossima volta, andate à a lista di a vostra app è cliccate "Gestisce" in ConveyThis App.

Passu #4

Avà site nantu à a pagina di cunfigurazione principale. Fate simplici paràmetri iniziali.

Sceglite a vostra lingua d'origine, lingua di destinazione è cliccate "Salvà a cunfigurazione".

Passu #5

Eccu. Per piacè, vultate in u modu Edit di u vostru situ Weebly è Publicate i cambiamenti.

Felicitazioni, avà pudete inizià a traduzzione di u vostru situ web.

*Se vulete persunalizà u buttone o familiarizà cun un paràmetru supplementu, torna à a pagina di cunfigurazione principale (cù paràmetri di lingua) è cliccate "Mostra più opzioni".

Previous Volusion Translation Plugin
Dopu Integrazione WooCommerce