Indicatori di duminiu verificatu

Screenshot 1

Dopu avè aghjustatu bè un duminiu à u sistema, vi vede una notificazione chì cunfirma chì u widget hè avà attivu è prontu à aduprà. Hè cruciale per capiscenu chì a funziunalità per e traduzzioni resterà inaccessibile salvu chì u widget hè attivatu prima. Questu assicura chì tutti i servizii di traduzzione funzionanu in modu fluidu è efficiente attraversu u vostru duminiu. Per attivà u widget, duvete seguità i passi dettagliati furniti in l'istruzzioni. Queste linee guida sò pensate per aiutà à traversu u prucessu di attivazione senza alcunu fastidiu. Pudete facilmente truvà u ligame à queste struzzioni accantu à u nome di u sistema di integrazione. Stu ligame hè a vostra porta per sfruttà tutte e capacità di i servizii di traduzzione, assicurendu una integrazione perfetta in u vostru duminiu.

Per esempiu, avete un situ web in WordPress

Plugin di traduzzione di Wordpress

Andate à a vostra homepage di WordPress è andate à "Plugins" Dopu cliccate "Add New"

Type ConveyThis in u campu di ricerca è u plugin appariscerà.

Cliccate "Installa avà" è dopu "Attivà" .

U plugin serà stallatu, ma micca cunfiguratu. Cliccate "Get api key" per a registrazione in u ConveyThis è uttene a chjave api.

Sì avete un situ web nantu à Wix

1200px Web Wix.com logo.svg

L'integrazione di ConveyThis in u vostru situ hè rapida è faciule, è Wix ùn hè micca eccezzioni. In solu uni pochi di minuti, amparate cumu installà ConveyThis à Wix è principià à dà e funziunalità multilingue chì avete bisognu.

Truvate u nostru plugin in a lista di l'applicazioni dispunibili di Wix .

Serete diretta à a pagina di paràmetri in u vostru contu conveythis.com.

A prossima volta, andate à a lista di a vostra app è cliccate "Gestisce" in ConveyThis App.

Selezziunate a lingua fonte (uriginale) di u vostru situ web è a lingua (s) di destinazione in quale vulete traduzzione. Cliccate "Salvà a cunfigurazione" quandu avete finitu.

Sì avete un situ web nantu à altri servizii

plugin di traduzzione angulare

L'integrazione di ConveyThis widget JavaScript in qualsiasi situ web hè incredibilmente simplice. Basta à seguità a nostra guida simplice, passu per passu per aghjunghje ConveyThis à u vostru situ web in pocu minuti.

Copia u codice JavaScript da i vostri paràmetri.

Screenshot 3
Previous Traduce u situ di WordPress
Dopu Volusion Translation Plugin
Table of Contents