Traduce u situ di WordPress

Cumu installà ConveyThis On:

Plugin di traduzzione di Wordpress

L'integrazione di ConveyThis in u vostru situ hè rapida è faciule, è WordPress ùn hè micca eccezzioni. In pocu minuti, amparate cumu installà ConveyThis à WordPress è cumincià à dà a funziunalità multilingue chì avete bisognu.

Passu #1

Andate à a vostra homepage di WordPress è andate à "Plugins" Dopu cliccate "Add New"

Passu #2

Type ConveyThis in u campu di ricerca è u plugin appariscerà.

Cliccate "Installa avà" è dopu "Attiva".

Passu #3

U plugin serà stallatu, ma micca cunfiguratu. Cliccate "Get api key" per a registrazione in u ConveyThis è uttene a chjave api.

Passu #4

Selezziunate e lingue di ughjettu è di destinazione, è cliccate "Salvà i cambiamenti".

Dopu avè salvatu i vostri cambiamenti, andate à u vostru situ è utilizate u buttone di lingua cambiante.

Felicitazioni ! Avete traduttu bè u vostru situ WordPress cù ConveyThis.

Previous Traduce u situ web di Wix
Dopu Indicatori di duminiu verificatu
Table of Contents