Integrazione JavaScript

Cumu installà ConveyThis On:

Widget JavaScript

L'integrazione di ConveyThis widget JavaScript in qualsiasi situ web hè incredibilmente simplice. Basta à seguità a nostra guida simplice, passu per passu per aghjunghje ConveyThis à u vostru situ web in pocu minuti.

Passu #1

Crea un contu ConveyThis, cunfirmate u vostru email, è accede à u dashboard di u vostru contu.

Passu #2

In u vostru dashboard (avete da esse logatu) navigate à "Dominii" in u menù superiore.

Passu #3

In questa pagina cliccate "Aggiungi domini".

Ùn ci hè micca manera di cambià u nome di duminiu, perchè s'è vo avete fattu un sbagliu cù u nome di duminiu esistenti, simpricimenti sguassate è creanu u novu.

Na vota ca vo fattu, cliccate nant'à "Settings".

* Se avete installatu ConveyThis prima per WordPress/Joomla/Shopify, u vostru nome di duminiu era digià sincronizatu à u ConveyThis è serà visibile in questa pagina.
Pudete saltà l'aghjunzione di u passu di u duminiu è cliccate nant'à "Settings" accantu à u vostru duminiu.

Passu #4

Avà site nantu à a pagina di cunfigurazione principale.

Selezziunate a lingua (i) fonte è di destinazione per u vostru situ web.

Cliccate "Salvà a cunfigurazione".

Passu #5

Avà scrollate è copiate u codice JavaScript da u campu sottu.

<!-- ConveyThis code -->
<script type="rocketlazyloadscript" data-minify="1" src="https://www.conveythis.com/wp-content/cache/min/1/javascript/conveythis-initializer.js?ver=1714686201" defer></script>
<script type="rocketlazyloadscript" data-rocket-type="text/javascript">
  document.addEventListener("DOMContentLoaded", function(e) {
    ConveyThis_Initializer.init({
      api_key: "pub_xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx"
    });
  });
</script>
<!-- End ConveyThis code -->

* In seguitu pudete vulete fà alcuni cambiamenti in i paràmetri. Per applicà, avete bisognu di fà questi cambiamenti prima è poi copià u codice aghjurnatu in questa pagina.

* Per WordPress / Joomla / Shopify ùn avete micca bisognu di stu codice. Per più infurmazione, fate cunsultà l'istruzzioni di a piattaforma assuciata.

Passu #6

À u pannellu di amministrazione di u vostru situ web andate à a pagina HTML è incollà stu codice JS ghjustu prima di u vostru

* Se vulete chì u buttone apparisce in pagine particulare di u vostru situ web, avete bisognu di mette u nostru JS in u codice di quelle pagine particulare.

Passu #7

Eccu. Per piacè visitate u vostru situ web, rinfriscà a pagina è u buttone di lingua si mostra quì.

Felicitazioni, avà pudete inizià a traduzzione di u vostru situ web.

*Se vulete persunalizà u buttone o familiarizà cun un paràmetru supplementu, torna à a pagina di cunfigurazione principale (cù paràmetri di lingua) è cliccate "Mostra più opzioni".

Previous Plugin di traduzione Instapage
Dopu Plugin di traduzione Jimdo