Cumu aghjunghje i registri CNAME in u gestore DNS?

U primu passu per aghjunghje un record DNS hè di sapè quale hè u vostru fornitore DNS per u vostru nome di duminiu. Di solitu hè u vostru registratore di duminiu o a vostra cumpagnia di hosting. Pudete aduprà DNS Dig Tool per truvà facilmente u vostru fornitore DNS.

cname records

Comu vede da a screenshot sopra per u nostru nome di duminiu usemu Name.com . Per u vostru casu, pò esse domaincontrol.com ( GoDaddy ), systemdns.com o googledomains.com si avete compru u vostru duminiu cù Shopify , o qualchì nome in relazione à a vostra cumpagnia di hosting chì indicà quale hè u vostru fornitore DNS.

Quì sottu truverete i passi per aghjunghje record CNAME in Cloudflare, GoDaddy, Shopify è hosting cù cPanel.

Aghjunghjendu un record CNAME in Cloudflare

1. Accedi à u vostru contu in u contu cloudflare.com .
  2. Da u menù drop-down in cima à manca, selezziunate u vostru duminiu.
  3. Selezziunate a tabulazione di paràmetri DNS in cima.
  4. Aghjunghjite u registru CNAME per indicà u codice di lingua à u nome di u servitore ConveyThis menzionatu in a vostra struzzione di paràmetri.
  5. Assicuratevi chì l'icona Cloud hè disattivata per bypassà Cloudflare.
  6. Cliccate Salvà.
Cloudflare

Aghjunghjendu un record CNAME in GoDaddy

1. Accedi à u vostru contu à godaddy.com clicchendu a tabulazione U mo contu.
  2. Sutta a sezione Tutti i domini, truvate u vostru duminiu chì vulete cunfigurà è cliccate nantu à u ligame di u nome di duminiu per apre a pagina di paràmetri di u duminiu.
  3. Apertura u ligame Manage DNS in u fondu di a pagina di paràmetri di u duminiu.
  4. Cliccate nant'à u buttone Aggiungi sottu a lista di Records in DNS Manager.
  5. Set Type à CNAME.
  6. Set Host à u codice di lingua chì vulete aghjunghje.
  7. Aghjunghjite u registru CNAME per indicà u codice di lingua à u nome di u servitore ConveyThis menzionatu in a vostra struzzione di paràmetri.
  8. Cliccate Salvà.
godaddy cname

Aghjunghjendu un record CNAME in u pannellu di cuntrollu di hosting (cPanel)

1. Accedi à u vostru pannellu di hosting
  2. Aprite l'Editor di Zona Simple DNS
  3. In a sezione "Aggiungi un CNAME Record" stabilisce u nome à u codice di lingua chì vulete aghjunghje è CNAME à u nome di u servitore ConveyThis citatu in a vostra struzzione di paràmetri.
  4. Cliccate Aggiungi u buttone CNAME Record.
cpanel cname

Aghjunghjendu un record CNAME in Shopify

Sè avete compru u vostru nome di duminiu da Shopify direttamente, vi tuccherà à seguità i passi sottu:

1. Da u vostru amministratore Shopify, andate à Online Store → Domains.
  2. In a sezione di a lista di domini, cliccate Manage.
  3. Cliccate Configurazione DNS in cima di u screnu.
  4. Cliccate Aggiungi registru persunalizatu è selezziunate u tipu di registru CNAME.
  5. Set Name à u codice di lingua chì vulete aghjunghje è Points to to ConveyThis nome di u servitore citatu in a vostra struzzione di paràmetri.
  6. Cliccate cunfirmà.
shopify cname

Aghjunghjite un record CNAME (passi specifichi di l'ospite)

Pudete truvà più infurmazione nantu à l'aghjunzione di registri CNAME per i casi specifichi di l'ospiti in https://support.google.com/a/topic/1615038

Verificà chì u record CNAME hè statu aghjuntu

Per verificà chì u record CNAME hè statu aghjuntu cù successu, pudete aduprà DNS Dig Tool .

trasmette stu nome

Se tuttu hè fattu bè, vi vede u nome di u servitore ConveyThis in a sezione Risposta.

Nota: Sè avete prublemi per truvà u vostru gestore DNS o aghjunghje record CNAME in u vostru gestore DNS, sentite liberu di cuntattateci à [email protected]

Previous Cumu possu traduce RSS è XML Product Feed? Rapidu è Facile
Dopu Cumu aghjunghje membri à u mo prughjettu?