Cumu possu traduce RSS è XML Product Feed? Rapidu è Facile

Nisuna preoccupazione, ancu s'è i passi quì sottu ponu parenu cumplicati, sò in realtà più faciuli di ciò chì puderete pensà - basta à copià è incollà alcuni elementi.

1. Introduzione: Cumu possu traduce un feed di produttu?
  2. Guida passo-passo per l'installazione di traduzioni
    • URL XML iniziale è u so scopu
    • Addizione di u ConveyThis cumpunente in l'URL
    • Inclusione di a chjave API
    • Aghjunghjendu i shortcodes di lingua
    • URL finale è e so implicazioni
  3. Edizione manuale di traduzioni cunnesse
  4. Informazioni supplementari per un prucessu di traduzzione senza saldatura
  5. Pensieri finali: Importanza di a dichjarazione di u tipu di fugliale è a codificazione

Prima di tuttu, avete bisognu di l'URL XML di u vostru feed, per esempiu:

https://app.conveythis.com/feed/shopify_feed–your-website-product-feed.xmlPer ligà ConveyThis à u vostru feed è traducelu da l'inglese à u danese (per esempiu), vi tuccherà à seguità i passi sottu:

• Trà "HTTPS://" è "/feeds", aghjunghje "app.conveythis.com/" + "A vostra chjave API senza pub_" + "a lingua_di codice" + "a lingua_di codice"

Eccu un esempiu passu à passu:

Alimentazione originale:https://app.conveythis.com/feed/shopify_feed–your-website-product-feed.xml

a. Prima di tuttu, aghjustemu "app.conveythis.com" cum'è citatu sopra, u novu URL serà:

https://app.conveythis.com/feed/YOUR_API_KEY/SOURCE_LANGUAGE/TARGET_LANGUAGE/YOUR_DOMAIN/FULL_PATH/name_file.xml

b. Allora, pudete aghjunghje a vostra chjave API senza "_pub". U novu URL serà, per esempiu: https://app.conveythis.com/feed/YOUR_API_KEY/SOURCE_LANGUAGE/TARGET_LANGUAGE/YOUR_DOMAIN/FULL_PATH/name_file.xml

⚠️

Per questu passu, per piacè nutate chì avete da aduprà a vostra chjave API. Ùn funziona micca cù a chjave API presente in questu articulu.

Inoltre, sè vo site cù WordPress, avete bisognu di cuntattateci à [email protected] per pudè furniscevi a chjave API curretta (hè diversa da quella presente in i paràmetri di u plugin ConveyThis)

c. Allora, pudete aghjunghje a vostra lingua uriginale è i shortcodes di lingua tradutta:

https://app.conveythis.com/feed/YOUR_API_KEY/SOURCE_LANGUAGE/TARGET_LANGUAGE/YOUR_DOMAIN/FULL_PATH/name_file.xml

Pudete aduprà i shortcodes presenti nantu à sta pagina secondu e lingue chì gestite

À a fine, duvete avè un URL cum'è questu: https://app.conveythis.com/feed/YOUR_API_KEY/SOURCE_LANGUAGE/TARGET_LANGUAGE/YOUR_DOMAIN/FULL_PATH/name_file.xml

Avà, se visitate stu URL, ConveyThis traduce automaticamente u cuntenutu di u feed è aghjunghje e traduzzioni à a vostra lista di traduzzioni.

Cumu possu edità manualmente e traduzioni relative?

Comu diciatu sopra, visità l'URL di l'alimentu traduttu generarà automaticamente e traduzioni assuciate è aghjunghje à a vostra lista di Traduzioni per pudè edità manualmente se ne necessariu.

Per truvà queste traduzzioni, pudete aduprà i filtri diffirenti (cum'è u filtru URL) citati in questu articulu: Filtri di ricerca - Cumu truvà facilmente una traduzzione?

Nota chì se mudificà u schedariu originale, vi basta à visità l'URL traduttu per aghjurnà e traduzioni.

Informazioni supplementari

ConveyThis traduce alcune chjave XML specifiche per difettu. Se notate qualchi elementi micca tradutti, pò esse bisognu di alcuni aghjustamenti. Dunque, sentite liberu di cuntattateci à [email protected]

Se u schedariu pigghia un pocu di tempu per apre, pò esse duvuta à u pesu di l'uriginale. In questu casu, pudete pruvà à dividisce in parechji schedari è seguità u prucessu di sopra.

Infine, assicuratevi chì a prima linea di u vostru schedariu originale cuntene a dichjarazione di tipu è a codificazione, per esempiu:

Previous Cumu possu reindirizzà automaticamente i mo visitatori à a so propria lingua?
Dopu Cumu aghjunghje i registri CNAME in u gestore DNS?