Cumu aghjunghje membri à u mo prughjettu?

Aghjunghjite i membri di a squadra

Nota chì sta funzione hè dispunibule solu sottumessi à u Pianu Pro è sopra.

Descrizzione di i diversi permessi di rolu:
Ci hè 3 diversi tipi di permessi: Traduttore, Manager è Admin

Screenshot 1 10

Nota chì sta funzione hè dispunibule solu sottumessi à u Pianu Pro è sopra.

Descrizzione di i diversi permessi di rolu:
Ci hè 4 diversi tipi di permessi: Traduttore, Manager, Admin è Pruprietariu

Permissioni di rolu Traduttore Manager Admin Pruprietariu
Edita Traduzioni
Aghjunghjite e regule di traduzzione
Import/Export traduzzioni
Gestisce l'Utenti di a squadra
Innò
Aghjunghjite una nova lingua
Innò
Mudificà l'abbonamentu
Innò
Innò
Innò
Sguassà u Prughjettu
Innò
Innò
Innò

Per sguassà un membru, basta à cliccà nantu à a basura à a diritta

Screenshot 2 8
Previous Cumu aghjunghje i registri CNAME in u gestore DNS?
Dopu Cumu aghjunghje / sguassate Admins, Managers è Traduttori