Cumu possu reindirizzà automaticamente i mo visitatori à a so propria lingua?

Redirige i visitatori

Quandu avete attivatu a funzione di "auto-redirect" di ConveyThis, dirigerà automaticamente i visitori à a so lingua preferita basata nantu à a lingua di u so navigatore, invece di u so indirizzu IP.

1) Per attivà sta funzione, andate in Settings è cliccate nantu à Mostra più opzioni.

paràmetri

2) In i paràmetri Generali, stabilisce "Sì" per attivà a funzione di redirect.

Screenshot 2 3

3) Salvà i cambiamenti.

Screenshot 3 2
Previous Escludi Pagine è Divs da a traduzzione cù ConveyThis
Dopu Cumu possu traduce RSS è XML Product Feed? Rapidu è Facile