Shopify-integrasie

Instruksie

Hoe om ConveyThis op Shopify te installeer?

Stap #1 - Gaan na Apps

Gaan na jou Shopify-kontrolepaneel en klik op "Toepassings" in die linkerkantkieslys.

Klik dan na "Besoek Shopify App Store".

shopify stap 1

Stap #2 - Vind ConveyThis

Vind ConveyThis toepassing en installeer dit

shopify stap 2

Stap #3 - Gaan na Instellings

Nadat u ConveyThis- toepassing geïnstalleer het, sal u na die gebruikerskontroleskerm in u conveythis.com-rekening gelei word.

Maak die "Domains" -bladsy oop en druk op die "Settings" -knoppie

nuwe instellings

Stap #4 - Kopieer API-sleutel

Nou is jy op die hoofkonfigurasiebladsy. Maak eenvoudige aanvanklike instellings.

Kies jou brontaal, doeltaal en klik "Stoor konfigurasie".

hoofkonfigurasie nuut

Stap #5 - Stoor en verfris

Dis dit. Besoek asseblief jou webwerf, verfris die bladsy en die taalknoppie verskyn daar.

Baie geluk, nou kan jy jou webwerf begin vertaal.

*As jy die knoppie wil pasmaak of vertroud wil raak met 'n bykomende instellings, gaan asseblief terug na die hoofkonfigurasiebladsy (met taalinstellings) en klik "Wys meer opsies".
*Om betaalbladsy te vertaal, gaan asseblief hier voort.

Instruksie

Hoe om Shopify Checkout-bladsy te vertaal?

Stap 1

Eerstens moet jy na jou aanlynwinkel > Temas > Wysig tale gaan.

Shopify vertaal

Stap #2

Kies dan taal wat jy wil vertaal:

verander lang btn

Stap #3

Volg onderstaande stappe vir al jou teikentale:

As jy jou doeltaal in die lys sien, is geen aksie nodig nie.

Andersins, druk op Ander tale... en kies jou doeltaal.

kies lang

Stap #4

Gaan na Betaal- en stelseloortjie en gee jou persoonlike vertaling voorsiening vir geselekteerde taal.

vertalings verskaf

Stap #5

Ten slotte, kies jou oorspronklike taal terug.

verander lang btn

Stap #6 - Stoor en verfris

Dis dit. Besoek asseblief jou webwerf, verfris die bladsy en die shopify betaalblad sal ook vertaal word.

Jou Shopify-winkel behoort nou volledig vertaal te wees.

Instruksie

Hoe om skripkode by te voeg?

Vorige Salesforce-vertaalinprop
Volgende Shopify Translate Betaalbladsy