Localhost-integrasie

Instruksie

Hoe om ConveyThis op localhost te installeer?

Vir ontwikkelaars is die gebruik van localhost 'n kritieke aspek van hul werkvloei, veral wanneer hulle werk aan webtoepassings of programme wat op 'n internetverbinding staatmaak. As deel van die ontwikkelingsproses voer ontwikkelaars toetse uit om die funksionaliteit van hul toepassings op localhost te verifieer. Deur 'n teruglusverbinding met die plaaslike gasheer te vestig, kan hulle die toepassing toets op die rekenaar en bedryfstelsel wat hulle tans gebruik.

U kan ook ons ConveyThis- inprop op localhost gebruik. In die inpropinstellings in plaas van URL of IP kan jy "localhost" gebruik om inprop te toets. Volg die stappe hieronder!

Stap #1 - Skep 'n gasheer en 'n rekening

Alhoewel ons nie 'n nuwe domein as "localhost" kan byvoeg nie, sal 'n virtuele gasheer jou help. Skep eers 'n virtuele gasheer en installeer ConveyThis.

Om dit te doen, moet jy eerstens 'n rekening by www.conveythis.com skep as jy dit nog nie het nie.

Joomla 1

Stap #2 - Toegang tot domein in ConveyThis

Maak instellings in jou rekening oop op conveythis.com en vind “localhost” in domeine.

Klik op "Instellings" om jou instellings te konfigureer.

domein

Stap #3 - Instellings

Rollees af en volg die instruksies om ConveyThis- kode by jou localhost- webwerf by te voeg.

Onthou om jou eie webwerfbladsye by virtuele gasheerlêer te voeg.

instellings in plaaslike gasheer

Stap #4 - Gaan jou webwerf na

Om te verifieer of Conveythis in jou plaaslike gasheer geïmplementeer is, kry toegang tot die webontwikkelaarnutsgoed deur die toepassingskieslys in jou blaaier oop te maak of deur die sleutelbordkortpad Ctrl + Shift + I te gebruik.

Deur die Inspekteur -instrument te gebruik, behoort jy die Conveythis-kode te kan sien.

OnLocalhost

Stap #5 - Verfris die bladsy

Dis dit. Besoek asseblief jou webwerf, verfris die bladsy en die taalknoppie verskyn daar.

Nou kan jy jou webwerf begin vertaal.

Skermskoot 7 2

Stap #6 - Stoor konfigurasie

Ook, ConveyThis bied toon van platform en rame wat deur ontwikkelaars gebruik kan word.

Jy kan kry wat jy nodig het met een klik!

oplossing
Vorige Lander Translation Plugin
Volgende Magento-vertaalinprop