Joomla-integrasie

Hoe installeer jy ConveyThis op:

Joomla-inprop-vertalings

Die integrasie van ConveyThis in jou webwerf is vinnig en maklik, en Joomla is geen uitsondering nie. Binne net 'n paar minute sal jy leer hoe om ConveyThis na Joomla te installeer en begin om dit die veeltalige funksionaliteit te gee wat jy nodig het.

Stap 1

Gaan na jou Joomla-kontrolepaneel en klik «Stelsel» — «Uitbreidings«

Stap #2

Tik ConveyThis in die soekveld en die uitbreiding sal verskyn. Klik daarop om na die installasiebladsy voort te gaan.

Klik hier op «Installeer»-knoppie en klik dan weer op «Installeer» op die bevestigingsbladsy.

Stap #3

Sodra die installasie voltooi is, gaan na die kategorie «Components» en ConveyThis verskyn daar. Klik daarop.

Stap #4

Op hierdie bladsy moet jy jou instellings konfigureer.

Om dit te doen, moet jy eerstens 'n rekening by www.conveythis.com skep as jy dit nog nie het nie.

Stap #5

Sodra jy jou registrasie bevestig het, sal jy na jou dashboard verwys word.

Kopieer jou unieke API-sleutel en gaan terug na die uitbreiding se konfigurasiebladsy.

Stap #6

Plak jou API-sleutel in die toepaslike veld.

Kies bron- en teikentale.

Klik op "Stoor konfigurasie".

Stap #7

Dis dit. Besoek asseblief jou webwerf, verfris die bladsy en die taalknoppie verskyn daar.

Baie geluk, nou kan jy jou webwerf begin vertaal.

*As jy die knoppie wil pasmaak of vertroud wil raak met 'n bykomende instellings, gaan asseblief terug na die hoofkonfigurasiebladsy (met taalinstellings) en klik "Wys meer opsies".

Probleemoplossing

As u 404-fout kry wanneer u op die taalknoppie druk, moet u «URL-herskrywing» op u globale konfigurasies aktiveer.

Vorige Jimdo Translation Plugin
Volgende Lander Translation Plugin