Hoe om CNAME-rekords by DNS-bestuurder by te voeg?

Die eerste stap om 'n DNS-rekord by te voeg, is om uit te vind wie jou DNS-verskaffer vir jou domeinnaam is. Gewoonlik is dit jou domeinregistrateur of jou gasheermaatskappy. U kan DNS Dig Tool gebruik om u DNS-verskaffer maklik uit te vind.

cname rekords

Soos jy sien uit die skermkiekie hierbo vir ons domeinnaam gebruik ons Name.com . Vir jou geval kan dit domaincontrol.com ( GoDaddy ), systemdns.com of googledomains.com wees as jy jou domein met Shopify gekoop het, of een of ander naam wat verband hou met jou gasheermaatskappy wat sal aandui wie jou DNS-verskaffer is.

Hieronder vind u die stappe om CNAME-rekords by te voeg in Cloudflare, GoDaddy, Shopify en hostings met cPanel.

Voeg 'n CNAME-rekord by in Cloudflare

1. Meld aan by jou rekening by cloudflare.com -rekening.
  2. Kies jou domein in die aftreklys links bo.
  3. Kies die DNS-instellings-oortjie bo-aan.
  4. Voeg die CNAME-rekord by om taalkode te wys na ConveyThis bedienernaam wat in jou instellingsinstruksie genoem word.
  5. Maak seker dat die Wolk-ikoon afgeskakel is om Cloudflare te omseil.
  6. Klik op Stoor.
Wolkvlam

Voeg tans 'n CNAME-rekord by in GoDaddy

1. Meld aan by jou rekening by godaddy.com deur op die My Account-oortjie te klik.
  2. Onder die Alle domeine-afdeling, vind jou domein wat jy wil konfigureer en klik op die domeinnaam-skakel om die domeininstellingsbladsy oop te maak.
  3. Maak die Bestuur DNS-skakel oop aan die onderkant van die domeininstellingsbladsy.
  4. Klik op die Voeg by-knoppie onder die rekordslys in DNS-bestuurder.
  5. Stel Tipe op CNAME.
  6. Stel Host op die taalkode wat jy wil byvoeg.
  7. Voeg die CNAME-rekord by om taalkode te wys na ConveyThis bedienernaam wat in jou instellingsinstruksie genoem word.
  8. Klik op Stoor.
godaddy naam

Voeg 'n CNAME-rekord by in gasheerbeheerpaneel (cPanel)

1. Meld aan by jou gasheerpaneel
  2. Maak die DNS Simple Zone Editor oop
  3. Onder "Voeg 'n CNAME-rekord by"-afdeling stel Naam na die taalkode wat jy wil byvoeg en CNAME om Hierdie bedienernaam oor te dra wat in jou instellingsinstruksie genoem word.
  4. Klik Voeg CNAME-rekord by knoppie.
cpanel cname

Voeg 'n CNAME-rekord by in Shopify

As u u domeinnaam direk by Shopify gekoop het, moet u die stappe hieronder volg:

1. Van jou Shopify-administrateur, gaan na Aanlynwinkel → Domeine.
  2. In die domeinlys-afdeling, klik Bestuur.
  3. Klik op DNS-instellings bo-aan die skerm.
  4. Klik Voeg pasgemaakte rekord by en kies die CNAME-rekordtipe.
  5. Stel Naam na die taalkode wat jy wil byvoeg en Wys na om Hierdie bedienernaam wat in jou instellingsinstruksie genoem word, oor te dra.
  6. Klik Bevestig.
shopify cname

Voeg 'n CNAME-rekord by (gasheerspesifieke stappe)

Jy kan meer inligting oor die byvoeging van CNAME-rekords vir gasheerspesifieke gevalle vind op https://support.google.com/a/topic/1615038

Verifieer tans dat die CNAME-rekord bygevoeg is

Om te verifieer dat die CNAME-rekord suksesvol bygevoeg is, kan jy DNS Dig Tool gebruik.

dra hierdie naam oor

As alles behoorlik gedoen is, sal jy die ConveyThis-bedienernaam in die Antwoord-afdeling sien.

Let wel: As jy probleme ondervind om jou DNS-bestuurder te vind of CNAME-rekords in jou DNS-bestuurder by te voeg, kontak ons gerus by [email protected]

Vorige Hoe kan ek RSS- en XML-produkvoer vertaal? Vinnig en Maklik
Volgende Hoe om lede by my projek te voeg?