Weebly yntegraasje

Weebly app plugin

It yntegrearjen fan ConveyThis yn jo side is rap en maklik, en Weebly is gjin útsûndering. Yn mar in pear minuten sille jo leare hoe't jo ConveyThis kinne ynstallearje op Weebly en begjinne mei it jaan fan de meartalige funksjonaliteit dy't jo nedich binne.

Stap #1

Iepenje jo Weebly-side yn 'e bewurkingsmodus.

Gean nei "App" en set "ConveyThis" yn sykbalke. Ynstallearje de app.

Stap #2

As de ynstallaasje foltôge is, kontrolearje it domein foar nije ynstallaasje en klikje op "Bewarje".

Stap #3

Jo wurde trochstjoerd nei de ynstellingsside yn jo conveythis.com-akkount.

Gean folgjende kear nei de list fan jo app en klik op "Beheare" by ConveyThis App.

Stap #4

No binne jo op 'e haadkonfiguraasjeside. Meitsje ienfâldige initial ynstellings.

Selektearje jo boarnetaal, doeltaal en klik op "Konfiguraasje bewarje".

Stap #5

Dat is it. Gean asjebleaft werom yn bewurkingsmodus fan jo Weebly-side en publisearje de wizigingen.

Lokwinske, no kinne jo begjinne mei it oersetten fan jo webside.

*As jo de knop oanpasse wolle of fertroud wurde mei in ekstra ynstellings, gean dan werom nei de haadkonfiguraasjeside (mei taalynstellingen) en klikje op "Mear opsjes sjen litte".

Foarige Volusion Translation Plugin
Folgjende WooCommerce Yntegraasje