Ferifiearre domein yndikatoaren

Skermprint 1

Neidat jo in domein mei súkses hawwe tafoege oan it systeem, sille jo in notifikaasje sjen dy't befêstiget dat de widget no aktyf is en klear foar gebrûk. It is krúsjaal om te begripen dat de funksjonaliteit foar oersettings net tagonklik bliuwt, útsein as de widget earst aktivearre wurdt. Dit soarget derfoar dat alle oersettsjinsten soepel en effisjint rinne troch jo domein. Om de widget te aktivearjen, moatte jo de detaillearre stappen folgje yn 'e ynstruksjes. Dizze rjochtlinen binne ûntworpen om jo te helpen troch it aktivearringsproses sûnder gedoe. Jo kinne de keppeling nei dizze ynstruksjes maklik fine neist de namme fan it yntegraasjesysteem. Dizze keppeling is jo poarte om de folsleine mooglikheden fan 'e oersettsjinsten te benutten, en soarget foar in naadleaze yntegraasje yn jo domein.

Bygelyks hawwe jo webside op WordPress

Wordpress Translation Plugin

Gean nei jo WordPress-homepage en gean nei "Plugins" Klikje dan op "Nije tafoegje"

Typ ConveyThis yn it sykfjild en de plugin sil ferskine.

Klikje op "No ynstallearje" en dan op "Aktivearje" .

De plugin sil ynstalleare wurde, mar net konfigureare. Klikje op "Krij api-kaai" om te registrearjen op 'e ConveyThis en krije de api-kaai.

As jo webside hawwe op Wix

1200px Wix.com webside logo.svg

It yntegrearjen fan ConveyThis yn jo side is fluch en maklik, en Wix is gjin útsûndering. Yn mar in pear minuten sille jo leare hoe't jo ConveyThis kinne ynstallearje op Wix en begjinne mei it jaan fan de meartalige funksjonaliteit dy't jo nedich binne.

Fyn ús plugin yn Wix's list mei beskikbere apps.

Jo wurde trochstjoerd nei de ynstellingsside yn jo conveythis.com-akkount.

Gean folgjende kear nei de list fan jo app en klik op "Beheare" by ConveyThis App.

Selektearje de boarne (orizjinele) taal fan jo webside en de doeltaal(en) wêryn jo it oersette wolle. Klikje op "Konfiguraasje bewarje" as jo klear binne.

As jo webside hawwe op oare tsjinsten

angular oersetting plugin

Convey yntegrearje Dizze JavaScript-widget yn elke webside is ongelooflijk ienfâldich. Folgje gewoan ús ienfâldige stap-foar-stap hantlieding om ConveyThis yn mar in pear minuten ta te foegjen oan jo webside.

Kopiearje de JavaScript-koade fan jo ynstellings.

Skermprint 3
Foarige Oersette WordPress-webside
Folgjende Volusion Translation Plugin