Oersette Wix-webside

Hoe kinne jo ConveyThis yntegrearje mei:

1200px Wix.com webside logo.svg

It yntegrearjen fan ConveyThis yn jo side is fluch en maklik, en Wix is gjin útsûndering. Yn mar in pear minuten sille jo leare hoe't jo ConveyThis kinne ynstallearje op Wix en begjinne mei it jaan fan de meartalige funksjonaliteit dy't jo nedich binne.

Stap #1

Meitsje en befêstigje in akkount op Wix.com.

Stap #2

Fyn ús plugin yn Wix's list mei beskikbere apps.

Stap #3

Jo wurde trochstjoerd nei de ynstellingsside yn jo conveythis.com-akkount.

Gean folgjende kear nei de list fan jo app en klik op "Beheare" by ConveyThis App.

Stap #4

Selektearje de boarne (orizjinele) taal fan jo webside en de doeltaal(en) wêryn jo it oersette wolle. Klikje op "Konfiguraasje bewarje" as jo klear binne.

Stap #5

Nei yntegraasje ferjit net jo side te publisearjen! Laad jo side opnij en ConveyThis' oersetter sil ferskine yn jo ûnderste hoeke. Lokwinske! Jo hawwe ConveyThis mei súkses yntegrearre yn jo Wix-side.

*As jo de knop oanpasse wolle of fertroud wurde mei in ekstra ynstellings, gean dan werom nei de haadkonfiguraasjeside (mei taalynstellingen) en klikje op "Mear opsjes sjen litte".

Foarige Oersette WebFlow-webside
Folgjende Oersette WordPress-webside