Kin ik myn oersettingen ymportearje/eksportearje?

De ymport / eksport funksjes

De ymport- / eksportfunksje is beskikber foar de Pro + en hegere plannen.

As jo net oanmeld binne foar ien fan dizze plannen, moatte jo nei jo oersettingsside gean en elke oersetting yndividueel oanpasse.

It eksportearjen fan oersettingen

Gean nei de domeinen side en klikje op trije punten menu, kies út list yn hokker formaat jo nedich eksportearje oersettings.

Skermprint 3 3

It ymportearjen fan oersettingen

As jo eksterne oersettingen tafoegje wolle oan jo ConveyThis- projekt, is it wichtich om earst de besteande oersettingen te eksportearjen. Dit soarget derfoar dat jo oersettingen sekuer oerienkomme mei de orizjinele ynhâld, om't ConveyThis in eigen metoade hat foar it lêzen, analysearjen en segmentearjen fan de ynhâld foardat jo de oersettingen meitsje.

Gean nei de domeinen side en klikje op trije punten menu, dan op CSV / TMX knop om oersettings te ymportearjen.

Skermprint 2 6
Foarige Kin ik myn URL's oanpasse?
Folgjende Feroarje flagge