BigCommerce Yntegraasje

Hoe kinne jo ConveyThis ynstallearje op:

Bigcommerce plugin

It yntegrearjen fan CoveyThis Translate yn elke webside is ongelooflijk ienfâldich, en BigCommerce-platfoarm is gjin útsûndering. Folgje gewoan ús ienfâldige, stap-foar-stap hantlieding om ConveyThis ta te foegjen oan joBigCommercesite yn mar in pear minuten.

Stap #1

Meitsje in ConveyThis.com-akkount en befêstigje it.

Stap #2

Op jo dashboard (jo moatte oanmeld wêze) navigearje nei "Domains" yn it boppeste menu.

Stap #3

Klikje op dizze side op "Domain taheakje".

D'r is gjin manier om domeinnamme te feroarjen, dus as jo in flater makke hawwe mei de besteande domeinnamme, wiskje it gewoan en meitsje de nije.

Sadree't jo dien, klik op "Ynstellings".

*As jo ConveyThis earder ynstallearre hawwe foar WordPress/Joomla/Shopify, is jo domeinnamme al syngronisearre mei de ConveyThis en sil sichtber wêze op dizze side.
Jo kinne it tafoegjen fan domeinstap oerslaan en gewoan klikke op "Ynstellings" neist jo domein.

Stap #4

No binne jo op 'e haadkonfiguraasjeside.

Selektearje boarne en doeltaal(en) foar jo webside.

Klikje op "Konfiguraasje bewarje".

Stap #5

Rôlje no nei ûnderen en kopiearje de JavaScript-koade út it fjild hjirûnder.

js koade

* Letter kinne jo miskien wat wizigingen meitsje yn 'e ynstellings. Om se oan te passen moatte jo dizze wizigingen earst meitsje en dan de bywurke koade op dizze side kopiearje.

*Foar WordPress/Joomla/Shopify hawwe jo dizze koade NET nedich. Foar mear ynformaasje ferwize nei de ynstruksjes fan it assosjearre platfoarm.

Stap #6

Gean dan nei jo BigCommerce-kontrôlepaniel -> "StoreFront" -> "Skriptbehearder".

StoreFront
ScriptManager

Stap #7

Klikje op "Skript oanmeitsje" en folje alle fjilden yn.

1. Namme fan skript: ConveyThis
  2. Beskriuwing: (elke beskriuwing)
  3. Lokaasje op side: Footer
  4. Selektearje siden dêr't skript wurdt tafoege: Alle siden
  5. Skript kategory: essinsjeel
  6. Skripttype: Skript
  7. Skriptinhâld: Plak de koade dy't jo betiid kopieare
  8. Bewarje it
skript tafoegje 1
skript tafoegje 2

Stap #8

Dat is it. Besykje asjebleaft jo webside, ferfarskje de side en de taalknop ferskynt dêr.

Lokwinske, no kinne jo begjinne mei it oersetten fan jo webside.

*As jo de knop oanpasse wolle of fertroud wurde mei in ekstra ynstellings, gean dan werom nei de haadkonfiguraasjeside (mei taalynstellingen) en klikje op "Mear opsjes sjen litte".

Foarige Backbone.js Translation Plugin
Folgjende Bubble Translation Plugin