Traduce PDF (adopte i schedari PDF per una lingua specifica)

Traduce i schedari PDF nantu à ConveyThis

ConveyThis permette di traduce facilmente i schedari PDF per l'utilizatori di u vostru situ web basatu nantu à a lingua chì selezziunate.

Per attivà sta funzione, seguitate sti passi simplici:

1. Andà à "Settings" è cliccate nant'à "Mostra più opzioni"
  2. Cerca "Traduci PDF (adoptà i schedari PDF per una lingua specifica)" è assicuratevi chì hè marcatu cum'è SI.
traduce pdf

3. Salvà i paràmetri.

4. Andà à "Visual Editor" è cliccate nant'à l 'imagine penna di u schedariu PDF vo vulete cambià.

5. In u screnu popup, selezziunate u novu percorsu à u PDF in u vostru servitore. È salvà.

Eccu!

Previous Shopify - Traduce e vostre notificazioni per email Shopify
Dopu E traduzioni ùn sò micca affissate nantu à u mo situ web
Table of Contents