Integrazione Shopify

Istruzzioni

Cumu installà ConveyThis nantu à Shopify?

Passu #1 - Andà à Apps

Andà à u vostru pannellu di cuntrollu Shopify è cliccate nant'à "Apps" in u menù latu manca.

Poi cliccate nant'à "Visita Shopify App Store".

shopify passu 1

Passu #2 - Truvà ConveyThis

Truvate l'app ConveyThis è installate

shopify passu 2

Step #3 - Andà à Settings

Dopu avè installatu l'app ConveyThis , sarete diretti à u dashboard di l'utilizatori in u vostru contu conveythis.com.

Aprite a pagina "Domains" è appughjà u buttone "Settings".

paràmetri novi

Passu #4 - Copy API Key

Avà site nantu à a pagina di cunfigurazione principale. Fate simplici paràmetri iniziali.

Selezziunate a vostra lingua surghjente, lingua di destinazione è cliccate "Salvà a cunfigurazione".

cunfigurazione principale nova

Passu #5 - Salvà è Refresh

Eccu. Per piacè visitate u vostru situ web, rinfriscà a pagina è u buttone di lingua si mostra quì.

Felicitazioni, avà pudete inizià a traduzzione di u vostru situ web.

*Se vulete persunalizà u buttone o familiarizà cun un paràmetru supplementu, torna à a pagina di cunfigurazione principale (cù paràmetri di lingua) è cliccate "Mostra più opzioni".
*Per traduce a pagina di pagamentu, per piacè procede quì .

Istruzzioni

Cumu traduce Shopify Checkout Page?

Passu #1

Prima, vi tocca à andà à u vostru Online Store> Temi> Edit lingue.

Shopify traduce

Passu #2

Allora sceglite a lingua chì vulete traduce:

cambia lingua btn

Passu #3

Segui i passi sottu per tutte e vostre lingue di destinazione:

Se vede a vostra lingua di destinazione in a lista, ùn hè micca bisognu di azzione.

Altrimenti, appughjà nantu à Altre lingue... è selezziunate a vostra lingua di destinazione.

selezziunà lang

Passu #4

Andate à a tabulazione Checkout & System è privilegiate a vostra traduzzione persunalizata per a lingua scelta.

furnisce traduzzioni

Passu #5

Finalmente, sceglite a vostra lingua originale.

cambia lingua btn

Passu #6 - Salvà è Refresh

Eccu. Per piacè visitate u vostru situ web, rinfriscà a pagina è a pagina di pagamentu di shopify serà ancu tradutta.

U vostru magazinu Shopify deve esse traduttu cumplettamente avà.

Istruzzioni

Cumu aghjunghje u codice di scrittura?

Previous Salesforce Translation Plugin
Dopu Shopify Translate Pagina di pagamentu