Integrazione Joomla

Cumu installà ConveyThis On:

Traduzioni di plugin Joomla

L'integrazione di ConveyThis in u vostru situ hè rapida è faciule, è Joomla ùn hè micca eccezzioni. In uni pochi di minuti, amparate cumu installà ConveyThis à Joomla è cumincià à dà e funziunalità multilingue chì avete bisognu.

Passu #1

Andate à u vostru pannellu di cuntrollu Joomla è cliccate "Sistema" - "Estensioni"

Passu #2

Type ConveyThis in u campu di ricerca è l'estensione appariscerà. Cliccate nantu à ellu per andà in a pagina di stallazione.

Quì cliccate nant'à u buttone «Installa» è dopu cliccate nant'à «Installa» torna nant'à a pagina di cunferma.

Passu #3

Una volta a stallazione hè cumpleta, andate à a categuria «Components» è ConveyThis si mostra quì. Cliccate nantu à questu.

Passu #4

In questa pagina avete bisognu di cunfigurà i vostri paràmetri.

Per fà quessa, prima di tuttu, avete bisognu di creà un contu à www.conveythis.com se ùn avete micca digià.

Passu #5

Una volta cunfirmatu a vostra iscrizzione, sarete diretta à u vostru dashboard.

Copia a vostra chjave API unica è torna à a pagina di cunfigurazione di l'estensione.

Passu #6

Incolla a vostra chjave API in u campu adattatu.

Selezziunate e lingue di ughjettu è di destinazione.

Cliccate "Salvà a cunfigurazione".

Passu #7

Eccu. Per piacè visitate u vostru situ web, rinfriscà a pagina è u buttone di lingua si mostra quì.

Felicitazioni, avà pudete inizià a traduzzione di u vostru situ web.

*Se vulete persunalizà u buttone o familiarizà cun un paràmetru supplementu, torna à a pagina di cunfigurazione principale (cù paràmetri di lingua) è cliccate "Mostra più opzioni".

Risoluzione di prublemi

Sè avete un errore 404 quandu pressu u buttone di lingua, allora avete bisognu di attivà "Riscrittura di URL" in e vostre cunfigurazioni globale.

Previous Plugin di traduzione Jimdo
Dopu Lander Translation Plugin