Weebly integrasie

Weebly app-inprop

Die integrasie van ConveyThis op u webwerf is vinnig en maklik, en Weebly is geen uitsondering nie. Binne net 'n paar minute sal jy leer hoe om ConveyThis op Weebly te installeer en dit die veeltalige funksionaliteit te gee wat jy nodig het.

Stap 1

Maak jou Weebly-werf oop in die Redigeer-modus.

Gaan na "App" en plaas "ConveyThis" in die soekbalk. Installeer die toepassing.

Stap #2

Soos die installasie voltooi is, gaan die domein na vir nuwe installasie en klik "Stoor".

Stap #3

U sal na die instellingsbladsy in u conveythis.com-rekening gelei word.

Gaan volgende keer na jou toepassing se lys en klik "Bestuur" by ConveyThis App.

Stap #4

Nou is jy op die hoofkonfigurasiebladsy. Maak eenvoudige aanvanklike instellings.

Kies jou brontaal, doeltaal en klik "Stoor konfigurasie".

Stap #5

Dis dit. Gaan asseblief terug na Redigeermodus van jou Weebly-werf en publiseer die veranderinge.

Baie geluk, nou kan jy jou webwerf begin vertaal.

*As jy die knoppie wil pasmaak of vertroud wil raak met 'n bykomende instellings, gaan asseblief terug na die hoofkonfigurasiebladsy (met taalinstellings) en klik "Wys meer opsies".

Vorige Volusion Translation Plugin
Volgende WooCommerce-integrasie