Vertalings word nie op my webwerf vertoon nie

Om te begin, maak jou webwerf en blaaier se kas skoon, maak dan jou webwerf weer oop om te sien of die veranderinge toegepas is. Indien nie, het jy dalk die verkeerde vertaling gewysig. Om te verseker dat jy die korrekte vertaling wysig, volg hierdie kontrolelys:

1. Gebruik die Visuele Redigeerder

Skermskoot 6

Wysig die vertalings wat nie behoorlik opgedateer en vertoon is nie.

Skermskoot 7
Skermskoot 8

2. Gebruik die teksredigeerder

Probeer om in jou vertaallys die oorspronklike string te soek wat verband hou met die vertaling wat nie behoorlik opgedateer is nie.
Skermskoot 1 8

Moenie huiwer om Hard-Refresh* jou webwerf se bladsy te maak, die kas skoon te maak en terug te kyk in 'n incognito-venster as jy nie die veranderinge opmerk nie.

* Hard-Verfris:
Mac: cmd shift R
PC: ctrl F5

Vorige Vertaal PDF (neem PDF-lêers aan vir spesifieke taal)
Volgende Hoekom het ek nie toegang tot die Visuele Redigeerder nie?