Vertaal WordPress-webwerf

Hoe om ConveyThis op te installeer:

Wordpress-vertaalinprop

Die integrasie van ConveyThis by u webwerf is vinnig en maklik, en WordPress is geen uitsondering nie. Binne net 'n paar minute sal jy leer hoe om ConveyThis op WordPress te installeer en dit die veeltalige funksionaliteit te gee wat jy nodig het.

Stap 1

Gaan na jou WordPress-tuisblad en gaan na “Plugins” Klik dan op “Add New”

Stap #2

Tik ConveyThis in die soekveld en die inprop sal verskyn.

Klik op "Installeer nou" en dan "Aktiveer".

Stap #3

Die inprop sal geïnstalleer word, maar nie gekonfigureer nie. Klik op "Kry api-sleutel" om op die ConveyThis te registreer en kry die api-sleutel.

Stap #4

Kies bron- en teikentale en klik "Stoor veranderinge".

Nadat u u veranderinge gestoor het, gaan na u webwerf en gebruik die skakelaartaalknoppie.

Baie geluk! Jy het jou WordPress-werf suksesvol vertaal met ConveyThis.

Vorige Vertaal Wix-webwerf
Volgende Geverifieerde domeinaanwysers