Vertaal WebFlow-webwerf

Hoe om ConveyThis op te installeer:

Webflow-inprop

Die integrasie van ConveyThis by u webwerf is vinnig en maklik, en WebFlow is geen uitsondering nie. Binne net 'n paar minute sal jy leer hoe om ConveyThis na WebFlow te installeer en dit die veeltalige funksionaliteit te gee wat jy nodig het.

Stap 1

Skep 'n ConveyThis-rekening, bevestig jou e-pos, en kry toegang tot jou rekening se dashboard.

Stap #2

Nadat u toegang tot u dashboard verkry het, gaan na die "Domains"-oortjie in die linkernutsbalk.

Stap #3

Voeg 'n domein by deur die knoppie regs bo te gebruik en klik op instellings wanneer jy klaar is.

Domeine kan nie hernoem word nie, so jy sal dit moet uitvee en oortik as jy 'n tikfout gemaak het.

Stap #4

Kies jou webwerf se bron- (oorspronklike) taal en die teikentaal (tale) waarna jy dit wil vertaal. Klik op "Stoor konfigurasie" sodra jy klaar is.

Stap #5

Kopieer hierdie JavaScript:

<!-- ConveyThis code -->
<script type="rocketlazyloadscript" data-minify="1" src="https://www.conveythis.com/wp-content/cache/min/1/javascript/conveythis-initializer.js?ver=1714686201" defer></script>
<script type="rocketlazyloadscript" data-rocket-type="text/javascript">
  document.addEventListener("DOMContentLoaded", function(e) {
    ConveyThis_Initializer.init({
      api_key: "pub_xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx"
    });
  });
</script>
<!-- End ConveyThis code -->

Stap #6

Gaan na "Projek-instellings" in jou WebFlow-werfbouer.

Stap #7

Gaan na die "Custom Code"-oortjie en plak die kode in waar nodig. Stoor ten slotte jou veranderinge en herlaai die bladsy. Baie geluk! Jy het ConveyThis suksesvol in jou WebFlow-werf geïntegreer.

*As jy die knoppie wil pasmaak of vertroud wil raak met 'n bykomende instellings, gaan asseblief terug na die hoofkonfigurasiebladsy (met taalinstellings) en klik "Wys meer opsies".

Vorige SquareSpace-integrasie
Volgende Vertaal Wix-webwerf