Herlei besoekers outomaties na vertaalde bladsye gebaseer op gebruikerblaaier se instellings

U kan die vertaalde weergawe van u webwerf maklik laai op grond van die gebruiker se blaaiertaal. As jy Spaanssprekendes teiken, hoekom wys hulle die Engelse weergawe? ConveyThis het 'n slim funksie om die regte taalweergawe te kies om aan jou teikengebruikers te wys.

Om dit te aktiveer, volg hierdie eenvoudige tutoriaal:

1. Gaan na "Instellings" en klik op "Wys meer opsies"
  2. Merk as "Ja" onder: "Herlei besoekers na vertaalde bladsye outomaties gebaseer op gebruikerblaaier se instellings."

outomatiese herleiding

3. Stoor "Instellings"

4. Wil jy dit toets? Gebruik "Privaat Mode" in jou webblaaier.

Vorige Is daar enige vertalingsgeskiedenis?
Volgende Verfyn jou webwerf se vertaling met die oordra van hierdie woordelysfunksie