Kan ek my URL's pasmaak?

URL-aanpassing

Op die oomblik is dit net moontlik om jou URL'e te vertaal as jy aan hierdie twee voorwaardes voldoen:

• Jy bestuur 'n sakeplan of hoër ( sien die prysdokumentasie )
  • U is onder die subdomeinintegrasie, of u het 'n WordPress-webwerf

As dit die geval is, kan jy jou URL-struktuur pasmaak deur die stappe hieronder te volg:

1. Gaan na instellingskieslys en klik op Shom more options.

Skermskoot 2 2

2. Kies url-struktuurinstelling Gereelde of Sub-domein (beskikbaar vanaf Besigheidsplan).

Skermskoot 1 2

3. Stoor veranderinge.

Skermskoot 3 2
Volgende Kan ek my vertalings invoer/uitvoer?