BigCommerce-integrasie

Hoe installeer jy ConveyThis op:

Bigcommerce-inprop

Die integrasie van CoveyThis Translate in enige webwerf is ongelooflik eenvoudig, en BigCommerce-platform is geen uitsondering nie. Volg net ons eenvoudige, stap-vir-stap gids om ConveyThis by jou te voegBigCommercewebwerf binne 'n paar minute.

Stap 1

Skep 'n ConveyThis.com-rekening en bevestig dit.

Stap #2

Navigeer op jou dashboard (jy moet aangemeld wees) na «Domains» in die boonste kieslys.

Stap #3

Op hierdie bladsy klik "Voeg domein by".

Daar is geen manier om domeinnaam te verander nie, so as jy 'n fout gemaak het met die bestaande domeinnaam, vee dit eenvoudig uit en skep die nuwe een.

Sodra jy klaar is, klik op "Instellings".

*As jy ConveyThis voorheen vir WordPress/Joomla/Shopify geïnstalleer het, is jou domeinnaam reeds met die ConveyThis gesinkroniseer en sal dit op hierdie bladsy sigbaar wees.
U kan die byvoeging van domeinstap oorslaan en net op «Instellings» langs u domein klik.

Stap #4

Nou is jy op die hoofkonfigurasiebladsy.

Kies bron- en teikentaal(e) vir jou webwerf.

Klik op "Stoor konfigurasie".

Stap #5

Blaai nou af en kopieer die JavaScript-kode uit die veld hieronder.

js kode

*Later sal jy dalk 'n paar veranderinge in die instellings wil maak. Om dit toe te pas, sal jy eers daardie veranderinge moet maak en dan die opgedateerde kode op hierdie bladsy kopieer.

*Vir WordPress/Joomla/Shopify HET jy NIE hierdie kode nodig nie. Vir meer inligting, verwys asseblief na die instruksies van die geassosieerde platform.

Stap #6

Gaan dan na jou BigCommerce-kontrolepaneel -> "StoreFront" -> "Script Manager".

Winkelvoor
Skripbestuurder

Stap #7

Klik op "Create Script" en vul al die velde in.

1. Naam van draaiboek: ConveyThis
  2. Beskrywing: (enige beskrywing)
  3. Ligging op bladsy: Voetskrif
  4. Kies bladsye waar skrif bygevoeg sal word: Alle bladsye
  5. Skripkategorie: Noodsaaklik
  6. Skriptipe: Skrip
  7. Skripinhoud: Plak die kode wat jy vroeg gekopieer het
  8. Spaar dit
voeg skrif by 1
voeg skrif 2 by

Stap #8

Dis dit. Besoek asseblief jou webwerf, verfris die bladsy en die taalknoppie verskyn daar.

Baie geluk, nou kan jy jou webwerf begin vertaal.

*As jy die knoppie wil pasmaak of vertroud wil raak met 'n bykomende instellings, gaan asseblief terug na die hoofkonfigurasiebladsy (met taalinstellings) en klik "Wys meer opsies".

Vorige Backbone.js Translation Plugin
Volgende Bubble Translation Plugin