Redirige i visitatori à e pagine tradutte automaticamente in basa di i paràmetri di u navigatore di l'utilizatori

Pudete facilmente carricà a versione tradutta di u vostru situ web basatu nantu à a lingua di u navigatore di l'utilizatori. Sè vo site i parlanti spagnoli, perchè mostrà a versione inglese? ConveyThis hà una funzione intelligente per selezziunà a versione di lingua ghjusta per mostrà à i vostri utilizatori di destinazione.

Per attivà, seguitate stu tutoriale simplice:

1. Andà à "Settings" è cliccate nant'à "Mostra più opzioni"
  2. Marcate cum'è "Sì" sottu: "Reindirizza i visitatori à e pagine tradutte automaticamente basatu nantu à i paràmetri di u navigatore di l'utilizatori".

redirezzione automatica

3. Salvà "Settings"

4. Vulete pruvà ? Aduprà "Modu Privatu" in u vostru navigatore web.

Previous Ci hè una storia di traduzzioni?
Dopu Raffinate a traduzzione di u vostru situ web cù ConveyThis Glossary Feature