Cumu cambià un schedariu Media (Immagini, PDF) in a mo versione tradutta

Traduzzione à i media.

Sè avete bisognu di mostrà un altru tipu di media (per esempiu, una maghjina cù testu) in a versione tradutta di u vostru situ web, ConveyThis pò aiutà. Basta aghjunghje l'URL di i media tradutti in e vostre traduzioni. Quandu si tratta di traduzzione di schedarii media cum'è PDF, u prucessu hè u listessu.

1. Andà à u menù paràmetri è cliccate nant'à Shom più ozzione.

paràmetri

2. In General Settings stabilisce quale media vi tocca à esse traduttu (Media, Video, PDF).

3. Andate à u vostru situ web cù i media è cambià a lingua.

Screenshot 2 7

4. Andà à l'editore di testu di ConveyThis è cercate a traduzzione per i vostri media. Avà pudete cambià l'url à u schedariu media ciò chì avete bisognu.

Screenshot 3 4

5. Refresh u vostru è verificate i cambiamenti di u schedariu.

Screenshot 4 2
Previous Cumu aghjunghje / sguassate Admins, Managers è Traduttori
Dopu Cumu sguassà definitivamente una traduzzione?
Table of Contents