Puderaghju impurtà/esportà e mo traduzioni?

E caratteristiche di impurtazione / esportazione

A funzione d'importazione / esportazione hè dispunibule per i piani Pro+ è superiori.

Se ùn site micca firmatu per alcunu di sti piani, duvete andà à a vostra pagina Traduzioni è mudificà manualmente ogni traduzzione individualmente.

Esporta traduzzioni

Andate à a pagina di Domini è cliccate nant'à u menu di trè punti, sceglite da a lista in quale formatu avete bisognu di traduzzione d'esportazione.

Screenshot 3 3

Importazione di traduzzioni

Se vulete aghjunghje traduzioni esterne à u vostru prughjettu ConveyThis , hè impurtante prima di esportà e traduzioni esistenti. Questu assicura chì e vostre traduzzioni currispondenu accuratamente cù u cuntenutu originale, postu chì ConveyThis hà u so propiu metudu di leghje, analizà è segmentà u cuntenutu prima di creà e traduzioni.

Andate à a pagina di Domini è cliccate nantu à u menu di trè punti, dopu nantu à u buttone CSV / TMX per impurtà traduzzioni.

Screenshot 2 6
Previous Puderaghju persunalizà i mo URL?
Dopu Cambia bandiera