Integrazione di BigCommerce

Cumu installà ConveyThis On:

Plugin di bigcommerce

L'integrazione di CoveyThis Translate in qualsiasi situ web hè incredibilmente simplice, è a piattaforma BigCommerce ùn hè micca eccezzioni. Just seguità u nostru sèmplice, guida passu-da-passu à aghjunghje ConveyThis à u vostruBigCommercesitu in pocu minuti.

Passu #1

Crea un contu ConveyThis.com è cunfirmà.

Passu #2

In u vostru dashboard (avete da esse logatu) navigate à "Dominii" in u menù superiore.

Passu #3

In questa pagina cliccate "Aggiungi domini".

Ùn ci hè micca manera di cambià u nome di duminiu, perchè s'è vo avete fattu un sbagliu cù u nome di duminiu esistenti, simpricimenti sguassate è creanu u novu.

Na vota ca vo fattu, cliccate nant'à "Settings".

* Se avete installatu ConveyThis prima per WordPress/Joomla/Shopify, u vostru nome di duminiu era digià sincronizatu à u ConveyThis è serà visibile in questa pagina.
Pudete saltà l'aghjunzione di u passu di u duminiu è cliccate nant'à "Settings" accantu à u vostru duminiu.

Passu #4

Avà site nantu à a pagina di cunfigurazione principale.

Selezziunate a lingua (i) fonte è di destinazione per u vostru situ web.

Cliccate "Salvà a cunfigurazione".

Passu #5

Avà scrollate è copiate u codice JavaScript da u campu sottu.

codice js

* In seguitu pudete vulete fà alcuni cambiamenti in i paràmetri. Per applicà, avete bisognu di fà questi cambiamenti prima è poi copià u codice aghjurnatu in questa pagina.

* Per WordPress / Joomla / Shopify ùn avete micca bisognu di stu codice. Per più infurmazione, fate cunsultà l'istruzzioni di a piattaforma assuciata.

Passu #6

Allora andate à u vostru pannellu di cuntrollu BigCommerce -> "StoreFront" -> "Script Manager".

Store Front
ScriptManager

Passu #7

Cliccate nant'à "Crea Script" è compie tutti i campi.

1. Nome di u script: ConveyThis
  2. Descrizzione: (qualsiasi descrizzione)
  3. Situazione nantu à a pagina: Footer
  4. Selezziunate e pagine induve u script serà aghjuntu: Tutte e pagine
  5. Categoria di script: Essential
  6. Tipu di script: Script
  7. U cuntenutu di u script: Incolla u codice chì avete copiatu prima
  8. Salvà lu
aghjunghje script 1
aghjunghje script 2

Passu #8

Eccu. Per piacè visitate u vostru situ web, rinfriscà a pagina è u buttone di lingua si mostra quì.

Felicitazioni, avà pudete inizià a traduzzione di u vostru situ web.

*Se vulete persunalizà u buttone o familiarizà cun un paràmetru supplementu, torna à a pagina di cunfigurazione principale (cù paràmetri di lingua) è cliccate "Mostra più opzioni".

Previous Backbone.js Translation Plugin
Dopu Bubble Translation Plugin