WooCommerce Integratioun

Uweisunge

Wéi installéiere ech ConveyThis op WooCommerce?

Schrëtt #1

Gitt op Är WordPress Kontrollpanel a klickt "Plugins" an dann "Add New" .

wordpress Iwwersetzung

Schrëtt #2

Typ ConveyThis am Sichfeld an de Plugin erschéngt.

Klickt op "Install Now" an dann "Aktivéieren" .

Plugin installéieren

Schrëtt #3

Wann der Säit Plugin aktiv kontrolléieren Menü Plugins an Astellunge fir ConveyThis Plugin.

Plugin Astellunge

Schrëtt #4

Op dëser Säit musst Dir Är Astellunge konfiguréieren.

Fir dat ze maachen, musst Dir als éischt e Kont op www.conveythis.com erstellen wann Dir et nach net hutt.

Astellungen

Schrëtt #5

Wann Dir Är Aschreiwung bestätegt hutt, gitt op Ären Dashboard .

Kopéiert Ären eenzegaartegen API Schlëssel a gitt zréck op d'Konfiguratiounssäit vum Plugin.

apikey

Schrëtt #6

Paste Äre API Schlëssel an de passenden Feld.

Wielt Quell- an Zilsproochen.

Klickt op "Konfiguratioun späicheren" .

wp Schrëtt 6

Schrëtt #7

Dat ass et. Besicht w.e.g. Är Websäit, erfrëscht d'Säit an d'Sproochknäppchen erschéngt do.

Gratulatioun, elo kënnt Dir ufänken Är WooCommerce Websäit ze iwwersetzen.

*Wann Dir de Knäppchen personaliséiere wëllt oder mat zousätzlechen Astellunge vertraut wëllt, gitt w.e.g. zréck op d'Haaptkonfiguratiounssäit (mat Sproochastellungen) a klickt op " Méi Optiounen weisen ".

Virdrun Weebly Integratioun
Nächst Zendesk Integratioun