Weebly Integratioun

Weebly App Plugin

Integratioun vun ConveyThis an Ärem Site ass séier an einfach, a Weebly ass keng Ausnahm. An nëmmen e puer Minutten léiert Dir wéi Dir ConveyThis op Weebly installéiere kënnt a fänkt un déi méisproocheg Funktionalitéit ze ginn déi Dir braucht.

Schrëtt #1

Öffnen Är Weebly Site am Edit Modus.

Gitt op "App" a setzt "ConveyThis" an d'Sichbar. Installéiert d'App.

Schrëtt #2

Wéi d'Installatioun fäerdeg ass, kontrolléiert d'Domain fir nei Installatioun a klickt op "Späicheren".

Schrëtt #3

Dir gitt op d'Astellungssäit an Ärem conveythis.com Kont.

D'nächst Kéier, gitt op Är App Lëscht a klickt op "Manage" bei ConveyThis App.

Schrëtt #4

Elo sidd Dir op der Haaptkonfiguratiounssäit. Maacht einfach initial Astellungen.

Wielt Är Quellsprooch, Zilsprooch a klickt op "Konfiguratioun späicheren".

Schrëtt #5

Dat ass et. Gitt w.e.g. zréck an Edit Modus vun Ärem Weebly Site a publizéiert d'Ännerungen.

Gratulatioun, elo kënnt Dir ufänken Är Websäit ze iwwersetzen.

*Wann Dir de Knäppchen personaliséiere wëllt oder mat zousätzlechen Astellunge vertraut wëllt, gitt w.e.g. zréck op d'Haaptkonfiguratiounssäit (mat Sproochastellungen) a klickt op "Méi Optiounen weisen".

Virdrun Volusion Iwwersetzung Plugin
Nächst WooCommerce Integratioun