Verifizéiert Domain Indikatoren

Screenshot 1

Nodeems Dir en Domain erfollegräich an de System bäigefüügt hutt, gesitt Dir eng Notifikatioun déi bestätegt datt de Widget elo aktiv ass a prett fir ze benotzen. Et ass entscheedend ze verstoen datt d'Funktionalitéit fir Iwwersetzungen onzougänglech bleift ausser de Widget fir d'éischt aktivéiert gëtt. Dëst garantéiert datt all Iwwersetzungsservicer glat an effizient duerch Ären Domain lafen. Fir de Widget z'aktivéieren, sollt Dir déi detailléiert Schrëtt an den Instruktioune verfollegen. Dës Richtlinnen sinn entwéckelt fir Iech duerch den Aktivéierungsprozess ouni Stress ze hëllefen. Dir kënnt einfach de Link op dës Instruktiounen niewend dem Numm vum Integratiounssystem fannen. Dëse Link ass Äre Paart fir déi voll Fäegkeeten vun den Iwwersetzungsservicer ze profitéieren, fir eng nahtlos Integratioun an Ärem Domain ze garantéieren.

Zum Beispill hutt Dir Websäit op WordPress

Wordpress Iwwersetzung Plugin

Gitt op Är WordPress Homepage a gitt op "Plugins" Da klickt op "Add New"

Typ ConveyThis am Sichfeld an de Plugin erschéngt.

Klickt op "Install Now" an dann "Aktivéieren" .

De Plugin gëtt installéiert, awer net konfiguréiert. Klickt op "Kritt API Schlëssel" fir Iech um ConveyThis anzeschreiwen an den Api Schlëssel ze kréien.

Wann Dir eng Websäit op Wix hutt

1200px Wix.com Websäit logo.svg

Integratioun vun ConveyThis an Ärem Site ass séier an einfach, a Wix ass keng Ausnahm. An nëmmen e puer Minutten léiert Dir just wéi Dir ConveyThis op Wix installéiere kënnt a fänkt un déi méisproocheg Funktionalitéit ze ginn déi Dir braucht.

Fannt eise Plugin an der Wix Lëscht vun verfügbaren Apps.

Dir gitt op d'Astellungssäit an Ärem conveythis.com Kont.

D'nächst Kéier, gitt op Är App Lëscht a klickt op "Manage" bei ConveyThis App.

Wielt d'Quell vun Ärer Websäit (Original) Sprooch an d'Zilsprooch(en) op déi Dir se iwwersetzen wëllt. Klickt op "Konfiguratioun späicheren" wann Dir fäerdeg sidd.

Wann Dir Websäit op anere Servicer hutt

Wénkel Iwwersetzung Plugin

Convey integréieren Dëse JavaScript Widget an all Websäit ass onheemlech einfach. Follegt einfach eisen einfachen, step-by-step Guide fir ConveyThis op Är Websäit an nëmmen e puer Minutten ze addéieren.

Kopéiert de JavaScript Code vun Ären Astellungen.

Screenshot 3
Virdrun Iwwersetze WordPress Websäit
Nächst Volusion Iwwersetzung Plugin