Iwwersetze WordPress Websäit

Wéi Installéiere ConveyThis On:

Wordpress Iwwersetzung Plugin

Integratioun vun ConveyThis an Ärem Site ass séier an einfach, a WordPress ass keng Ausnahm. An nëmmen e puer Minutten léiert Dir wéi Dir ConveyThis op WordPress installéiere kënnt a fänkt un déi méisproocheg Funktionalitéit ze ginn déi Dir braucht.

Schrëtt #1

Gitt op Är WordPress Homepage a gitt op "Plugins" Da klickt op "Add New"

Schrëtt #2

Typ ConveyThis am Sichfeld an de Plugin erschéngt.

Klickt op "Install Now" an dann "Aktivéieren".

Schrëtt #3

De Plugin gëtt installéiert, awer net konfiguréiert. Klickt op "Kritt API Schlëssel" fir Iech um ConveyThis anzeschreiwen an den Api Schlëssel ze kréien.

Schrëtt #4

Wielt Quell- an Zilsproochen a klickt op "Ännerungen späicheren".

Nodeems Dir Är Ännerungen gespäichert hutt, gitt op Är Site a benotzt de Switcher Sprooch Knäppchen.

Gratulatioun! Dir hutt Är WordPress Site mat ConveyThis erfollegräich iwwersat.

Virdrun Iwwersetze Wix Websäit
Nächst Verifizéiert Domain Indikatoren