JavaScript Integratioun

Wéi Installéiert Dir ConveyThis On:

JavaScript Widget

Convey integréieren Dëse JavaScript Widget an all Websäit ass onheemlech einfach. Follegt einfach eisen einfachen, step-by-step Guide fir ConveyThis op Är Websäit an nëmmen e puer Minutten ze addéieren.

Schrëtt #1

Erstellt e ConveyThis Kont, bestätegt Är E-Mail, an gitt Zougang zum Dashboard vun Ärem Kont.

Schrëtt #2

Op Ärem Dashboard (Dir musst ageloggt sinn) navigéiert op «Domains» am ieweschten Menü.

Schrëtt #3

Op dëser Säit klickt op "Domain addéieren".

Et gëtt kee Wee fir den Domain Numm z'änneren, also wann Dir e Feeler mat dem existente Domain Numm gemaach hutt, läscht et einfach an erstellt den neien.

Wann Dir fäerdeg sidd, klickt op "Astellungen".

*Wann Dir ConveyThis virdru fir WordPress/Joomla/Shopify installéiert hutt, ass Ären Domain Numm scho mat der ConveyThis synchroniséiert a wäert op dëser Säit sichtbar sinn.
Dir kënnt d'Domain Schrëtt iwwersprangen a klickt einfach op "Astellungen" nieft Ärem Domain.

Schrëtt #4

Elo sidd Dir op der Haaptkonfiguratiounssäit.

Wielt Quell an Zilsprooch(en) fir Är Websäit.

Klickt op "Konfiguratioun späicheren".

Schrëtt #5

Scroll elo erof a kopéiert de JavaScript Code aus dem Feld hei ënnen.

<!-- ConveyThis code -->
<script type="rocketlazyloadscript" data-minify="1" src="https://www.conveythis.com/wp-content/cache/min/1/javascript/conveythis-initializer.js?ver=1714686201" defer></script>
<script type="rocketlazyloadscript" data-rocket-type="text/javascript">
  document.addEventListener("DOMContentLoaded", function(e) {
    ConveyThis_Initializer.init({
      api_key: "pub_xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx"
    });
  });
</script>
<!-- End ConveyThis code -->

* Méi spéit wëllt Dir vläicht e puer Ännerungen an den Astellunge maachen. Fir se z'applizéieren, musst Dir dës Ännerungen als éischt maachen an dann den aktualiséierten Code op dëser Säit kopéieren.

*Fir WordPress/Joomla/Shopify brauch Dir dëse Code NET. Fir méi Informatioun kuckt w.e.g. d'Instruktioune vun der verbonne Plattform.

Schrëtt #6

Op der Administratiounspanel vun Ärer Websäit gitt op d'HTML Säit a paste dëse JS Code just virun Ärem

* Wann Dir wëllt datt de Knäppchen op bestëmmte Säiten vun Ärer Websäit erschéngt, musst Dir eise JS an de Code vun deene bestëmmte Säiten setzen.

Schrëtt #7

Dat ass et. Besicht w.e.g. Är Websäit, erfrëscht d'Säit an d'Sproochknäppchen erschéngt do.

Gratulatioun, elo kënnt Dir ufänken Är Websäit ze iwwersetzen.

*Wann Dir de Knäppchen personaliséiere wëllt oder mat zousätzlech Astellunge vertraut wëllt, gitt w.e.g. zréck op d'Haaptkonfiguratiounssäit (mat Sproochastellungen) a klickt op "Méi Optiounen weisen".

Virdrun Instapage Iwwersetzung Plugin
Nächst Jimdo Iwwersetzung Plugin